Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
ACCOR Pr.
jautājums no galīga iesācēja pie lietotājām: kā jūs ievadat avansa norēķinus?
sirsnīgs paldies
Atbildes (13)
Nodaļā "Operācijas" es vadu iekšā katru čeku, un pēc tam nodaļā "Atskaites" izvēlos atskaiti #4 (Konta apgrozījums pēc operācijām)-> kontu 2380-> periodu -> punktu "Aprēķins pēc kontiem"-> Avansu atskaite LVL.
vai kko līdzīgu caur "Norēķiniem" ir iespējams veikt? ti katrai av. nor. personai savs subkonts utt?
Es nemeģināju. Man katrai personai ir savs subkonts, piem.2380 001, 2380 002 utt.
Katrai norēķinu personai savs subkonts un sava avansu norēkinu atskaite! Ļoti ērti
Делаю как Martinas, пробовала через ''Norēķini'', но помню Игорь советовал не делать так и, действительно, это не нужно.
OK- paldies
un es pareizi saprotu ka algas- arī katrs kontējums caur operācijām jāvada
un tad vēl jautājums gudriem cilvēkiem: kā izveidot jaunu datu bāzi?
Nodaļa "SERVISS" -> Datu bāzu saraksts (vai Datu bāzu uzstādīšana) -> Insert -> aizpildīt lodziņus -> zaļais ķeksītis -> labās puse ailē uzspiest sarkano bultiņu "Datu bāzes dibināšana" -> izvēlēties no esošā saraksta vai no standarta -> OK.
to es sapratu- bet ja man nav datu bāzes ko no direktorija izvēlēties?- ti kā tur to db izveidot?
Tur jābūt izvēlnei "Standarta".
nav
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture