По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļi un nodevas

Журнал регистрации накладных Uz tēmu sarakstu

Журнал регистрации накладных
Добрый день! Всех поздравляю с долгожданной пятницой! Подскажите пожалуйста как на латышском называется журнал регистрации входящих накладных (которые покупаем в ВИДе)?
Zajusha
Zajusha 09.06.2006 16:39
107 ziņojumi

Atbildes (6)

Saņemto veidlapu "Preču pavadzīme-rēķins" reģistrācijas žurnāls
Svetaz
Svetaz 09.06.2006 16:42
nav ziņojumu
СПАСИБКИ!
Zajusha
Zajusha 09.06.2006 16:47
107 ziņojumi
18.Pavadzīmi tās noformēšanas vai saņemšanas dienā un pirms preču tālākas piegādes vai citu darbību veikšanas ar tām reģistrē PavadzīmjU ReģistrĀ vai analogā uzskaites reģistrā, kurā tiek reģistrētas pavadzīmes (turpmāk - reģistrs).

*) izcēlumi MK not. Nr. 1038 no 27-12-2005 tekstā - mani saistībā ar uzdoto jautājumu.
Liepupe
Liepupe 09.06.2006 19:52
nav ziņojumu
Vai rēķinus arī var reģistrēt šajā žurnālā.Es pagaidām viņus nekur nereģistrēju. Kā labāk darīt?
Bdaiga
Bdaiga 09.06.2006 20:31
269 ziņojumi
В этом журнале я регистрирую накладные, полученные в ВИДе. Там указывается с какого номера по какой они получены и подпись ответственного лица. Полученные от поставщиков и выписанные накладные регистрируются в другом журнале. Счета я не регистрирую.
Svetaz
Svetaz 09.06.2006 20:44
nav ziņojumu
Vai rēķinus arī var reģistrēt šajā žurnālā.Es pagaidām viņus nekur nereģistrēju. Kā labāk darīt?

-------------------------------------------

Šajā reģistrā (skat. 19:52) to nevajag darīt.
Liepupe
Liepupe 09.06.2006 20:48
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.