По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

PPR REKVIZITI Uz tēmu sarakstu

PPR REKVIZITI
Palidziet, ludzu, tikt skaidriba. Tagad pec MK not.Nr.339 sak izversties dazadas prasibas no pircejiem:uzradit precu iekrausanas un izkrausanas vietu(lasot sos noteikumus, sadu prasibu, ka obligato, es neatrodu, zurn."Bilance" sai sakariba ir atsauce uz 19.2 un 19.3 punktiem noteikumos; citi klienti prasa uzradit sofera vardu un uzvardu. Vai tiesam man uz visiem siem pieprasijumiem ir javeic jaunievedumi sava gramatvedibas programma? Vai man sis prasibas jaattiecina uz punktu- citi nepieciesamie rekviziti?
Dianaskaista
Dianaskaista 01.10.2003 15:39
nav ziņojumu

Atbildes (3)

Noteikumi Nr. 339

p.19.2. ...preču izsniegšanas vietas adrese; (punkta beigās)

p.19.3. ...preču saņemšanas vietas adrese; (punkta beigās)

Tātād, programmu ir jākoriģē.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 01.10.2003 20:16
2608 ziņojumi
Tik tiešām Jūsu programma ir jākoriģē, jo ir jāuzrāda gan prēcu iekraušanas vieta, gan izkraušanas vieta, par to ir teikts ari jaunajos PPR uzskaites noteikumos.
Storno
Storno 07.11.2003 20:47
1392 ziņojumi
Prasīt šofera vārdu, uzvārdu var tikai tāda gadījumā, ja uz pavadzīmes nav cita izsniedzēja paraksta un soferim vajag parakstīties ka viņš nodeva saņēmējām prece. Šofera vārdu, uzvārdu varāt var būt vēl prasīt, ja uzņēmumam kur piegādāta prece ir caurlaides režīms teritorijā (bet tāda gadījumā tās var noformēt arī citādi).
Julijatim
Julijatim 07.11.2003 23:20
8799 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.