Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
ошибочный аванс
Что же делать? работник находится на больничном "В"и так получилось что я ему перечислила аванс, когда работник выйдет - неизвестно !!! у меня переплата, чем это чревато?
Atbildes (14)
Учтите её на отдельном счёте например.
Tas "karāsies" kā darbinieka parāds līdz brīdim, kad darbinieks sāks strādāt. Tad arī ieturēsiet no viņa pārmaksāto summu.
Ja vadība piekrīt, tad var arī kā dāvanu (ja nepārsniedz minimālo algu. Tikai tad nedrīkst aizmirst par šo summu palielināt ar UIEN apliekamo ienākumu
Как решит Ваш руководитель.
Но если Вы перечислили ему, то наверняка в цели платежа указали аванс зар.платы.
А не можете зарегистрировать как подотчетные деньги.вернет как неиспользованный аванс
Неприятно да,но не трагедия.Пусть так и висит как переплата по зарплате-всяк лучше чем строчить дополнительные приказы(подарок,аванс) и лишние проводки делать.Выравняется в последующих периодах.
Ну если это аванс, то будет и зарплата. Выплатите на переплаченную сумму меньше.
а сам работник может перечислить обратно - как ошибочную сумму ? (он согласен) вот только не знаю можно ли ....
а почему нелья, считаю что можно.
Nu ja viņš piekrīt tad, lai tik skaita
Спасибо за отзывчивость !
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture