Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Garantija
Man problēmas ar portatīvo datoru.Nopirkām pagājušājā gadā, taču garantija 1 gads.Manteica , ka pirmo gadu dod ražotājs un otro pārdevējs.Pārdevējs neko nav iedevis.Varbūt kāds ātri zina likumu uz kuru es varu atsaukties.
Atbildes (8)
"taču garantija 1 gads" - по нашему закону о правах потребителей на все товары гарантия минимум 2 года, чего бы там продавцы не писали.
В законе о защите прав потребителей сказано.
Paldies, visiem!Zvanīju uz PTAC un tur man zolīdi visu paskaidroja, ka 2 gadu laikā es varu vērsties ar pretenzijām un viņiem ir remonts jāveic par saviem līdzekļiem.
Par jaunu es pat nesapņoju.Bet rakstīšu pieprasījumu uz HP lai dod papildus garantiju 1 gadu.Cerams, ka lēmums no viņiem būs pozitīvs.
Aivareno, es parasti rakstu prasījuma pieteikumu uz veikalu, kur pirku šo preci. Šajā gadijumā Jūs pieteikumā arī norādiet, ka pēc PTClikuma garantija ir nevis 1, bet gan 2 gadi
Pēc likuma, ir iespēja salabot preci, atgriezt naudu vai samainīt pret tādu pašu.
Atkarīgs no defekta.
"лучше бы новый дали." - по закону только в том случае, если не подлежит ремонту и есть заключение сервиса.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture