Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Веры,Надежды,Любови и Софии! Uz tēmu sarakstu
Atbildes (33)
Pievienojos apsveikumiem . Bet pirmo reizi dzirdu par tādu svētku dienu. Valterin , varbūt pastāstīsiet tās izcelšanos!
Paldies , Martinas par skaidrojumu:) Mana vecmāmiņa arī bija Sofija un nemaz nezināju , ka tā.Nu lūk mūžu dzīvo , mūžu mācies:) Un , ka tagad sāku runāt ar savām darba biedrenēm , tad izrādījās , ka piecām nu mums septiņām mammas vai vecmāmiņas ir bijušas vārdā Sofija.Unkādu laiku šis vārds bija aizmirsts un skaitījās nemoderns.Bettagad dzirdu atkal daudzām mazām meitenēm liek vārdu Sofija , arī mana tēva brāļa meita savai meitai par godu savai vecmāmiņai atkal ir ielikusi vārdu Sofija.Sveiciensvēlreiz visām !
Праздравлям-с !
С апаздамсом ...
С апаздамсом ...
Alekom 02.10.2006 15:55
5656 ziņojumi
5656 ziņojumi
Ilma, насчёт именин Софии у меня сомнения.Потому что поздравила свою знакомую Софию, а она сказала, что у неё именины 16 мая.:( Правда, она католичка.Может у Софий, как и у Александров, Георгиев несколько именин?
Вот Вера,Надежда и Любовь празднуют свои именины один раз в году - 30 сентября.
Вот Вера,Надежда и Любовь празднуют свои именины один раз в году - 30 сентября.
Logram , tā tas arī ir , ka Sofijām vārda dienas kalendārā ierakstītas 16.maijā, bet es saprotu , ka te iet runa par , nezinu pat kā to pareizi pateikt , par dievišķām būtnēm, kas man ļoti iepriecināja dzirdēt šādu skaidrojumu.Pasakietsavai Sofijai arī to ko teica Martinas.
Так она приняла от меня поздравления.:)
Она знает, что по православному календарю в этот день у Софии родились Вера, Надежда и Любовь.А в день рождения детей всегда принято поздравлять родителей.:)
Она знает, что по православному календарю в этот день у Софии родились Вера, Надежда и Любовь.А в день рождения детей всегда принято поздравлять родителей.:)
Татьяна, спасибо.Очень интересно.А я думала, что они родились.Стыдно-то как, при моём имени и не знать.:(
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt