Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Командировочное удостоверение Uz tēmu sarakstu
368 ziņojumi
Atbildes (9)
43 ziņojumi
nav ziņojumu
Bet sakiet vēl, vai kaut kur teikts, ka tām noteikti jābūt?
43 ziņojumi
No pieredzes: grāmatvedis parasti raksta atskaiti, darbinieks tikai parakstās. Drīz dokumentu un "papīrīšu" kaudzē noslīksim:)
Vai minēto atskaiti nevar aizstāt ar iesniegumu, kurā darbinieks vienkārši lūdz atlīdzināt ar komandējumu (rīk.Nr...,dat.) saistītos izdevumus par x dienām?
43 ziņojumi
Vēlreiz paldies, Riba!
Paldies, Atat, par jautājumu!
43 ziņojumi
nav ziņojumu
Tagad izteikšu savas domas:
Mani patiešām bija pārņēmusi šās interneta lappuses noskaņa. Tik ļoti patīk te piedalīties un jokot. To daru jau no pirmās sekundes, kad pirmo reizi šeit ierados. Pilnīgi nevienu rindiņu neuzrakstu bez humora pieskaņas. Tādēļ jau virtuāli modulēju nereālas situācijas: kā būtu, ja būtu.... Lai, jums, profesionāļiem ir, ko galvas palauzīt. Vēlreiz gribu pateikt, ka visu, ko šajā lappusē jebkad esmu rakstījusi gan ar iesauku Modris, gan Inga007, lūdzu uzskatīt par jokiem un neļaunoties uz mani!
Tā sakot, gribējās virtuāli iztrakoties. Nekad agrāk to nebiju darījusi. Vēlējos pārliecināties, cik virtuāli nopietni ir citi grāmatveži citās virtuālajās realitātēs. Lūdzu piedodiet, Edso, jo Jums vienīgajam šāds veids šķita nepieņemams, un nedzeniet lūdzu, lūdzu mani ārā! Apsolu, ka es te tā klusītēm sēdēšu un klausīšos, ko domā pārējie.
43 ziņojumi
nav ziņojumu
Вывод делаю такой - удостоверение необязательно - устаревшая бумажка. По логике не вижу, чем оно может подтверждать дату прибытия и выбытия: на предприятии, куда направляется работник не фиксируют сколько дней он там пробыл - есть возможность проставить совершенно произвольные даты - была бы печать.
Так что - ДОЛОЙ БЮРОКРАТИЮ!
368 ziņojumi