Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
Основное средство Uz tēmu sarakstu
Anaidadiana 31.10.2006 12:54
187 ziņojumi
187 ziņojumi
Atbildes (6)
Это как у вас принято. Можно и за каждый день считать. А можно считать и по месяцам. Все равно с точностью до дня СПИ определить невозможно.
Если износ считается по месяцам, то надо определиться, что делать с неполными месяцами прибытия и убытия.
По старой памяти принято, что месяц прибытия не считается, а месяц выбытия считается как полный. Тогда износ за этот месяц будет начисляться полностью.
Но это не догма. Возможны и другие варианты.
Если износ считается по месяцам, то надо определиться, что делать с неполными месяцами прибытия и убытия.
По старой памяти принято, что месяц прибытия не считается, а месяц выбытия считается как полный. Тогда износ за этот месяц будет начисляться полностью.
Но это не догма. Возможны и другие варианты.
И на том спасибо,а то думала совсем плохая стала:-)
Anaidadiana 31.10.2006 12:59
187 ziņojumi
187 ziņojumi
Ja saņem jaunu pamatlīdzekli mēneša vidū, amortizēt sāk ar nākoša mēneša 1.datumu pārdodot pamatlīdzekli mēneša vidū, to vēl amortizē līdz mēneša beigām Tas nu gan ,cienījamie kolēģi, būtu jāzin pat nakts laikā, ja pamodina un paprasa.
Mickevin 03.11.2006 11:30
187 ziņojumi
187 ziņojumi
būtu jāzin pat nakts laikā, ja pamodina un paprasa...
A ne būt nē!
Šāda nostāja BIJA, bet,ja pārlasīsiet 7.LGS nekur neatradīsiet šādu noteikumu.
Paši nosakiet, kā rēķināsiet!
A ne būt nē!
Šāda nostāja BIJA, bet,ja pārlasīsiet 7.LGS nekur neatradīsiet šādu noteikumu.
Paši nosakiet, kā rēķināsiet!
Mickevin, если уж так категорично что-то утверждаете, то неплохо бы и ссылку на нормативку давать Или пишите, что это ваше личное мнение.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt