По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

PVN deklarācijas precizēšana Uz tēmu sarakstu

PVN deklarācijas precizēšana
Lūdzu padalieties pieredzē!

PVN pielikumā darījumu summa (Datorprogrammā Tildes Jumis 2003) nezinu kāda iemesla pēc uzrāda tiem darījumiem, kuri ir apliekami ar 9%, nepareizu summu. Piemēram samaksāts rēķins, kurā darījuma summa ir 30.73, bet programma uzrāda šajā pielikumā 30.78.

Esmu nodevusi PVN dekl. un pielikumu par septembri, neievērojot tādu kļūdu, līdz ar to darījuma summa nav uzrādīta tāda, kāda tā ir faktiski (atšķirās par dažiem latiem).

Sakiet, vai man ir jāprecizē deklarācija par septembri, vai arī VID nepievērš uzmanību šai darījumu kopsummai, jo PVN kopsumma ir pareiza. Nezinu kā rīkoties. Negribu īpaši ar precizējumiem uzbāsties, ja tā nav tāda lieta, ko pārbauda. Varbūt precizēšu vēl: pielikumā ir darījumu kopsumma un PVN kopsumma, darījuma partneri nav atšifrēti, jo netiek pārsniegta 500 latu robeža.
Sandra27
Sandra27 19.11.2003 16:54
32 ziņojumi

Atbildes (1)

Декларацию можно не менять. В крайнем случае скажете, что ошиблись. А вот почему программа дает расхождение, надо бы выяснить. Если вылезет ошибка на более крупных суммах, будет хуже. А может доработка по 9% у них глючит.
Maija
Maija 19.11.2003 19:59
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.