Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Alumenti
Vai kāds nevar man palīdzēt ar tādu problēmu. Vai ir iespējams caur kādu valsts iestādi uzzināt, kur konkrētā persona strādā (oficāli,maksājot nodokļus)?
Atbildes (10)
Es domāju,caur VID vai VSAOI.
Lida а как Вы себе это представляете? Приходите в ВИД и Вам дают справку о моих доходах?
Я тоже думаю, что судебный исполнитель должен запросить в ВИДе и ВСАА.
Uzdot izsekot alu mentiem8-)
Судебные исполнители часто ничего не хотят сами делать и гоняют бедных бывших жен.
Vidos var dabūt izziņu tikai par sevīm. Tā vismaz man teica.
И правильно сказали. В соц.обеспечении тоже самое.
ja tev ir jau spriedums par uzturliidzeklju piedzinju no beerna teeva dodies pie tiesu izpildiitaaja un iesniedz izpildei izpildu rakstu par uzturliidzeklju piedzinju, iespeejams tev buus jaaiemaksaa valsts kasee 1,27LVL par izzinju no sociem, tad TI pieprasiis sociem vai vinjsh straadaa vai nee, bet ja veel nav sprieduma un tu veelies sniegt tiesaa tad tev jaasazinaas ar juristu iespeejams vinjsh varees sanjemt no sociem shaadu informaaciju. VID sen jau nesniedz shaadas izzinjas!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture