Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kas noticis ar VID gov. saitu?
Neko vairs nesaprotu. Vai VID gov. saitu variet atvērt? Man rāda galīgus brīnumus Nevienu dok. vairs nesaprotu kā atvērt.
Atbildes (19)
У меня всё открывается, что касается документов: если нажимаете на ссылку, то открывается документ, если на вордовский значок, то предлагает скачку в разных форматах.
Я в пятницу тоже не могла нечего сделать, сегодна с утра все сделала, все было впорядке
Ā , paldies Makssoft. Varbūt ka mēģināju uz vorda zīmīti. Mēģināšu uz nosaukumu.Nē nu gan jaunumi.
Es jau agrāk ievēroju ka nevajag spiest uz W, bet blakus uz doc, kā Makssoft paskaidroja
Nu patiešām tieši tā kā Makssoft saka. Tagad viss kārtībā OK. Nu kas to varēja iedomāties:-)
Labi ka ir kam pajautāt:-)
И, правда, все по-новому. Хорошо, что уже кто-то пояснил, как теперь там действовать.
А что там по-новому? По-моему, как было, так и осталось.
Es arī nekādus sarežģījumus norādītajā laika periodā neesmu piedzīvojusi...
Agrāk dokuments atvērās arī tad, ja spieda uz W, tagad, ja spiež uz W, atveras paskaidrojums Kā atvērt:-|
Nu tad Jūs spiedāt uz raksta nosaukumu nevis uz Word burtiņu , tāpēc Jums arī viss kārtībā. Bet es vienmēr spiedu tieši uz Word simbolu un tāpec man nebija kārtībā , jo tur kārtība acīmredzot no šodienas izmainījusies veidā kā jau teica Maksoft. Bet nu jau man arī viss skaidrs8-)
Ясно, я на W никогда не жала.
Я тоже до сих пор нажимала на значок Word, а теперь при этом нажатии докумет не открывается, а выскакивает новая табличка. Не верите - проверьте!
Не дописала: раньше выскакивала табличка. предлагаюшая или открыть, или сохранить документ, а теперь совсем другая.
А как проверить, если раньше я эту табличку никогда не видела? Придется верить тебе на слово
Даа, вариантов у тебя, признаться, немного
А куда без свидетелей?!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture