По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Zalktis зарплата Uz tēmu sarakstu

Zalktis зарплата
Подскажите пожалуйста, как в Zalktis можно изменить необлагаемый минимум и льготы?
Solana
Solana 30.01.2007 20:32
110 ziņojumi

Atbildes (8)

jānopērk jauninājums, ja gribat lai algu sarakstā automātiski parādītos neapliekamais minimums un atvieglojumi apgādājamiem. Bet vispār jau algu sarakstā attiecīgajā rindiņā "neapliekamais minimums"var ierakstīt no rokas skaitli, jo ne vienmēr neapliekamais piemērojas pilnā apmērā.
Cleo
Cleo 30.01.2007 20:35
19235 ziņojumi
Cleo, labi, ka noķēru Jūs!:-D Es arī par zalkti nupat gribēju.

Sakiet lūdzu, bet kāpēc nerēķinās nolietojums nodokļiem.Visi procenti ievadīti.par katru mēnesi tagad nospiedu aprēķināt nolietojumu visiem par visus , bet nekā.:-( Kā ir atskaitē sķotnējā summā sākuma un beigu periodā viena un tā pati un viss.:-(
Squirrel
Squirrel 30.01.2007 21:12
809 ziņojumi
varbūt atkal kaut ko greizi daru?:-<
Squirrel
Squirrel 30.01.2007 21:21
809 ziņojumi
domāju, ka citā tēmā jau esat tikusi skaidrībā. Tur jau atbildēju. Visa problēma ir datumā un par aprēķinu kategorijai arī uzrakstīju. (neatkārtošos).
Cleo
Cleo 31.01.2007 07:37
19235 ziņojumi
turklāt, ja kaut kas galīgi iet šķērsām vai nevar saprast var pajautāt arī caur meilu zalktis@zalktis.lv- atbildes niedz ļoti operatīvi. Var forumā te un var jau arī man uz meilu cleo@apollo.lv bet es droši vien tik operatīvi neatbildu, jo strādāju un nesanāk visu laiku čekot pastu.
Cleo
Cleo 31.01.2007 07:39
19235 ziņojumi
Paldies, Cleo, atradu atbildi!

P.S.Tikvēlu jau tie zalkši nestrādā tāpēc labi,ka kādam var vēl pavaicāt.:-D
Squirrel
Squirrel 31.01.2007 14:52
809 ziņojumi
Man ZALKTIS atbild arī vakarā un domāju, ka citiem arī
Dimma
Dimma 31.01.2007 19:13
1727 ziņojumi
Patiešām, es vakar vakarā plkst.21.30 uzrakstīju vēstuli un nemaz necerēju,ka vēl tajā pašā vakarā saņemšu atbildi,bet saņēmu! Tā kā viņi strādā arī vakaros.
Dzidzi
Dzidzi 31.01.2007 20:44
351 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.