Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Paškontrole
Sveiki!
Kolēģi, man Jums ir lūgums. Atsaucaties tie, kuriem ir paškontrole sistēma priekš sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma. Bija atnākusi PVD tantuks, prasīja, teica, ka vajagot. Es prasiju, kur tādu var dabūšot, viņa atbildēja, ka paši var sarakstot. Man vismaz paraugu, pēc kā orientēties.
Spasibo Tatjana, nu denezki sosvsem uzhe netu, dla nanimanija 4eloveka. Da vrode i sam ne tupovat, 4to s obrazca napisatj. Tolko vot bi obrazec gde nibudj vzatj.
Mozet estj u kogo nibudj?
zhile, tak horowo, nekto ne zalovalsja, vstupeli v ES i tut vam knizenciju piwi o samo razumejuwihsja pravil gigieni v partikas tirdznieciba.
spasibo Tatjana, pisal ja uzhe im. Zdu otveta - vtorij denj.
Spasibo Tatjana, sna4alo ne zametil, 4to tam estj otveti na voprosi. Pro4ital, nawle soderzanije uzhe paškontroles
Te ir labs resurss, kurā varat izlasīt par paškontroles sistēmas izveidi – kā to izdarīt saviem spēkiem. Tur ir arī dažādi paraugi.
http://paskontrole.blogspot.com
Perforators pamodas pēc 8 gadiem