Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Отчеты по статистике Uz tēmu sarakstu
Molotoka 29.04.2007 23:02
115 ziņojumi
115 ziņojumi
Atbildes (18)
Сдать нужно обязательно. Ничего не будет - может, пожурят немножко, а может и нет. Как заполнять - идите по строкам отчета, там всё написано. Да еще и сопроводиловку присылают с описанием, что в какой строке видеть хотят.
http://www.csb.gov.lv/csp/content/?cat=363
http://www.csb.gov.lv/csp/discussion?cat=&topic_id=22&act=view_topic
http://www.csb.gov.lv/csp/content/?cat=350
Valsts statistikas likums
(2) Informācijas iesniegšana valsts statistisko novērojumu vajadzībām ir uzskatāma par obligātu pienākumu, kas pildāms bez maksas.
21.pants Respondentu atbildība
Par noteiktās statistiskās informācijas sagatavošanas kārtības neievērošanu, par šīs informācijas savlaicīgu nesniegšanu vai atteikšanos to sniegt fiziskās personas vai komersanta vai citas iestādes amatpersonas var saukt pie atbildības normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.
http://www.csb.gov.lv/csp/discussion?cat=&topic_id=22&act=view_topic
http://www.csb.gov.lv/csp/content/?cat=350
Valsts statistikas likums
(2) Informācijas iesniegšana valsts statistisko novērojumu vajadzībām ir uzskatāma par obligātu pienākumu, kas pildāms bez maksas.
21.pants Respondentu atbildība
Par noteiktās statistiskās informācijas sagatavošanas kārtības neievērošanu, par šīs informācijas savlaicīgu nesniegšanu vai atteikšanos to sniegt fiziskās personas vai komersanta vai citas iestādes amatpersonas var saukt pie atbildības normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.
Tatjana77 29.04.2007 23:13
7478 ziņojumi
7478 ziņojumi
1-2 дня не штраф
Tatjana77 29.04.2007 23:44
7478 ziņojumi
7478 ziņojumi
Посылала отчеты 2-Darbs по эл.почте. Хотела и 1-Gada, но почему-то у нас нет в списках этой формы. Только Дарбс. Неужели вручную заполнять?
Konsultacija 30.04.2007 00:44
1562 ziņojumi
1562 ziņojumi
Да.У них не все формы можно сдавать через интернет.Можно ещё по факсу сдать.
Molotoka, если не успеваете, то позвоните инспектору, который на вашей форме указан и договоритесь, что попозже сдадите.Там девочки приветливые сидят.По крайней мере, мне всегда шли навстречу.:-)
Molotoka, если не успеваете, то позвоните инспектору, который на вашей форме указан и договоритесь, что попозже сдадите.Там девочки приветливые сидят.По крайней мере, мне всегда шли навстречу.:-)
29.04.2007 23:47
Да и месяц-два - тоже не штраф. -подтверждаю.
Да и месяц-два - тоже не штраф. -подтверждаю.
8sparta9 30.04.2007 08:27
1352 ziņojumi
1352 ziņojumi
Par statistikas atskaitēm nav ko satraukties. Protams, mēnesi vai divus kavēt gan nevajadzētu.
Logram ir devusi labu un pareizu padomu - ja piezvanīsiet, par termiņu var vienoties, tur patiešām darbinieki ir atsaucīgi.
Elektroniski var nosūtīt visas atskaites (vismaz es varēju). Es atskaites ievadu tieši viņu sitēmā, jo esam pievienojušies. Man šķiet, ka to laikam var jebkurš. Lietotāja vārds ir reģistrācijas numurs UR (9 cipari - bez pirmā un bez pēdējā cipara), parole - 8 cipari - tie, kas uzdrukāti uz Jums atsūtītās veidlapas pirms Jūsu firmas nosaukuma un adreses.
Ja šajā sistēmā atskaites formas nav, tad to var atrast www.csb.gov.lvsadaļā "veidlapas". Aizpildiet un nosūtiet pa e-pastu - nevajag nekādus faksus.
Vienīgais mīnuss - šo atskaiti sistēma nepārbaudīs. Ja ievada atskaiti e-pārskata sadaļā, tad dators pārbauda atskaites aizpildīšanas pareizību (pēc formulām).
Logram ir devusi labu un pareizu padomu - ja piezvanīsiet, par termiņu var vienoties, tur patiešām darbinieki ir atsaucīgi.
Elektroniski var nosūtīt visas atskaites (vismaz es varēju). Es atskaites ievadu tieši viņu sitēmā, jo esam pievienojušies. Man šķiet, ka to laikam var jebkurš. Lietotāja vārds ir reģistrācijas numurs UR (9 cipari - bez pirmā un bez pēdējā cipara), parole - 8 cipari - tie, kas uzdrukāti uz Jums atsūtītās veidlapas pirms Jūsu firmas nosaukuma un adreses.
Ja šajā sistēmā atskaites formas nav, tad to var atrast www.csb.gov.lvsadaļā "veidlapas". Aizpildiet un nosūtiet pa e-pastu - nevajag nekādus faksus.
Vienīgais mīnuss - šo atskaiti sistēma nepārbaudīs. Ja ievada atskaiti e-pārskata sadaļā, tad dators pārbauda atskaites aizpildīšanas pareizību (pēc formulām).
не ругают а нвоборот очень радуются что сдаете. Там на первой странице есть тел и фамилия. Звоните и вам все подробно разъяснят что заполнять надо. Там тетки хорошие.
Dcba 30.04.2007 10:22
1999 ziņojumi
1999 ziņojumi
Да 2 мая. Спасибо за ответы! Посижу ,почитаю,позаполняю.
Molotoka 30.04.2007 10:37
115 ziņojumi
115 ziņojumi
Плохо. Хотелось бы проверить арифметику. В ВИДе не проверили и тут тоже:'(
Плохо. Хотелось бы проверить арифметику. В ВИДе не проверили и тут тоже:'(
Konsultacija 30.04.2007 10:40
1562 ziņojumi
1562 ziņojumi
Aivars007, спасибо за совет отослать по е-майлу. Сама не догадалась бы:-)
Konsultacija 30.04.2007 10:42
1562 ziņojumi
1562 ziņojumi
CSP darbinieki par atskaitēm pa e-pastu pat paldies atraksta, kad saņem. Man ar viņiem ir ļoti labi kontakti.
Konsultacija, арифметику легко проверить, заведя цифры в EXEL.Слева номера нужных строчек, справа Ваши данные.;-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt