Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
darbības atsākšana
bija firma, kuru nevarēja ierakstīt komercreģistrā, tagad viss ir novērsts un firma veiksmīgi pārreģistrēta un ierakstīta KR reģistrā.
vecie dokumenti arī nozaudēti, kā lai noskaidro par kuru gadu vismaz pēdējā bilance nodota, atradu tikai 2002g:-x
pats šefs domā, ka viņi bija iesnieguši vidā iesniegumu par darbības apturēšanu uz laiku, es neatradu.
pareizāk sakot viņi nevarēja darboties, jo nebija reģistrēti KR, bet Bilances bija šitiem jānodod??
Atbildes (7)
nesāksies uzreiz represijas??? gribētos iesākumā pašai tikt skaidrībā un vismaz dokumentus mēģināt sameklēt.
vislab;ak jau atteiktos, bet tad jāatsakās no abām firmām.
vai vispār ir jēga reabilitēt firmu ar sasmērētu vārdu, kurai aktīvā nav pat pildspalvas, bet pasīvā milzu zaudējumi 70-80 tūkstoši??
sakarā ar to ka bilances bija jāiesniedz arī UR tad var mēģināt painteresēties tur, bet vai arī tur nesodīja par neiesniegtiem dokumentiem - nezinu, bet jebkurā gadījumā, ja jautāsiet VIDam, es nedomāju, ka būs kaut kādas represijas, jo Jūs taču turpmāk darbosieties un viss būs kārtībā
Смысл был, если именно те убытки были начальству нужны, чтобы с будущих прибылей налоги не платить.
А репрессии могут начаться. Вспомнят все несданные декларации, да за каждую штраф по десятке как минимум. За балансы от 100 латов.
Может давно шлют письма на юридический адрес или учредителям домой, да они их не читают.
a ja likvidējas arī sodus liks samaksāt un tad likvidēs?? pēdējā bilance par 2003, to man izdevās no lursofta dabūt
zaudējumi radās, jo visu mantu nokonsfiscēja
Ну тогда точно непонятно зачем им та фирма. Сидели бы тихо, может и ликвидировали ее автоматом.
А сейчас могут штрафы наложить, если объявитесь. На фирму большого смысла нет накладывать, если взять с нее нечего, а на должностное лицо могут.
""Golubaja mečta detsva""
daudz lētāk būtu bijis izveidot jaunu firmu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture