Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Tildes Jumis un dokumentu apmaksa? Uz tēmu sarakstu
Tildes Jumis un dokumentu apmaksa?
Tiem kas strādā ar Tildes Jumi!!! Nospiežot pogu lai sasaistītu pavadzīmi ar maksājumu man ļauj uzrādīt kā apmaksātu tikai vienu pavadzīmi,bet vienā maks.uzdevumā es uzrādu vairākas PPR. Kā Jūs rīkojaties? Varbūt es ko daru ne tā?
Atbildes (12)
Vajag veikt izmaiņas iestatījumi-konfigurācija-finanses-apmaksas kontrole
Apmaksas kontrolē man ir dokuments apmaksā dokumentu, vai jānomaina uz detalizēto-daļējo apmaksu?
Jā laikam sanāk, miiiiilzīgs paldies !!!!
ja noņem visus atlases, tad var sasaistīt arī dažādus partnerus, piemēram, PPR ir izrakstīts SIA XXX, bet apmāksā SIA YYYY
Lāgā nesapratu, ja noņem visus atlases - KO lai noņem? un kur?
kad atver apmaksas kontroli => atlase un noņem konkrēto partneri, tad būs pieejami visi gan debeta, gan kredīta dokumenti un var sasaitīt krustu šķērsu kā tīk
Paldies vēlreiz, mēģināšu tā darīt.
vajag sekot lai pašā pavadzīme butu noradīts ka ta ir kredītu parāds.
Ja PPR tiek ievadītas caur noliktavu un pēc tam nokontētas, tad nemaz savādāk nesanāks, bet ja vada caur finanšu dokumentiem, tad ērtāk to darīt caur kontējumiem un izvēloties attiecīgo fin.dok veidu. Tad nepako vairs nav jāpiedomā
Es vadu caur kontējumiem un tad jau tur automātiski parādās, vai nu kredīta vai debeta parāds, man tikai mazliet nebija skaidrs par to apmaksas piesaiti, bet tagad visu sapratu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture