Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
oper.l, avansa maksājums,pvn
Uzņēmumam ir paņemta a/m operatīvajā līzingā.
1. Pirmajā rēķina ir avansa maksājums, komisijas maksa un PVN par komisiju un avansu. Šo visu PVN var uzrādīt priekšnodoklī?
2. Ikmēneša rēķinā ir pozīcijas: nomas maksa, no kuras atņemts proporcionāli iepriekš samaksātais avanss. Piemērs:
Nomas maksa 282,76 LVL
Avansa maksa -13,54 LVL
Vai pareizi grāmatot 2.gadījumā:
D7425 K5311 - 282,76 LVL
D5721 K5311 - 48,46 LVL
D5311 K219.. - 13,54 LVL
Atbildes (19)
šodien bija jau tāda tēma, pie tam ar visiem grāmatojumiem! MEKLĒJIT MEKLĒTĀJĀ - līzings!
Andaz, studentiņš tiko reģistrējies, nebaidiet viņu tik traki, nodomās ka mēs te baigās raganasLOL
Esam jau ar raganas
Lai mācās ar pirmo dienu! Pie tam, nav zināms, vai pirmo reizi te reģistrējies? Varbūt jau ar sesto niku
Jāzin, ka, pirms uzdot jautājumu, meklētājā jāievada atslēgas vārds, šajā gadījumā - līzings! Un tad!-spēj vien lasīt atrastās tēmas
Man jau liekas ka Andaz tais tikai reitingu
Nē, nu ir jau ok.
Es saprotu, ka tracina, ja uzdod miljons reižu vienu un to pašu, tāpēc pētīju foruma atbildes, bet tāpat nepalika skaidrāk. Jo Lorika linkā ir uzrādīta pirmā iemaksa, ko saprotams, ka pēc tam proporcionāli skaita izdevumiem klāt pēc tam. Vienkārši man te ir avansa maksājums, tāpēc arī biju jautājusi.
Bet jebkurā gadījumā, paldies, ka aktīvi lasat un atbildat uz forumā uzdotajiem jautājumiem.
Man tas liekas normāli, jo man ir jautājums tad un ja kāds palidz, viņam milzum lielais paldies
Incisv77, ja liekās, tad var sasisties... iļi nado krestitsja
Andaz, vai pie piektdienas nav par daudz slikts garīgais?>:-0 Ja jau tie jautājumi ir tik stulbi, tad ko pūlies ar atbildēšanu? Šodien vispār liekas, ka jebkura tēma ir par apgrūtinājumu.:-x
Sunits, minūti kā forumā un jau rej:-O Kas par sugu - laika?
Ambera, aizej nomazgā garastāvokliLOL
Tiko biju ārā lietutiņā ar savu sunīti, garastāvoklis pagaidām vēl nav mainījies - turpinu "prikalivatsja"LOL
Ko ta sunītis nogrēkojies, ka jādzen lietutiņā sava garastāvokļa vietā:-P
Ne jau es, viņš pats prasās un nemaz par lietutiņu neuztraucas, mājā negrib sēdēt:-P
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture