Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Ciršanas tiesību pirkšana no ES pilsoņa Uz tēmu sarakstu
Ciršanas tiesību pirkšana no ES pilsoņa
Mazliet esmu apstulbusi... Gribam pirkt ciršanas tiesības no Lietuvas pilsoņa,kurš ir pastāvīgais Latvijas iedzīvotājs ar deklarētu dzīves vietu Latvijā, bet cirsma atrodas Lietuvā. Cik saprotu formēju iepirkuma aktu un samaksāju naudu,bet kā ir ar kokmateriālu pārvešanu pāri robežai ,vai man ir jānoformē , kāda startautiskā pavadzīme,vai es pārvedu ar savu KTP.
Atbildes (9)
Nu KTP tā kā domāju būtu derīga tikai Latvijā;-)
Fiziskai personai pašai jāraksta rēķins.
Ken, runa jau iet par to, kad ciršanas tiesības jau nopirktas un cirsma tiek izstrādāta un kokmateriāli no Lietuvas vesti uz Latviju.
Думаю, что не машало бы литовским законодательством поинтересоваться, могут ли они так просто вести хоздеятельность на территории Литвы. Не появится ли там представительство с регистрацией и литовскими накладными.
Ir divas cirmas īpašnieces(ciršanas apliecinājums viens uz abām).Uzrakstīju līgumus katrai atsevišķi.Līgumos ierakstīju pārdod 1.10 ha.Vajadzēja laikam katrai 0.55 ha.Vaitas liels pārkāpums?Vai lieki te cepoS ?
Скорей надо было каждой писать, что продает 1/2 domajamas daļas no 1,10 ha (или сколько там каждой принадлежит).
Иначе получается, что купили 2,2 ha.
A kā to izlabot?
Pārrakstot līgumu
Livijano!
Kā tas man neienāca prātā?

To jau sen būtu izdarījusi,ja tikai klienti nebūtu vairāku simtu km attālumā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture