По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Maksātnespēja, bankrots, kredīti un aizņēmumi. Noma, īre, līzings

Telpas noma no fiz. uz jurid.personu Uz tēmu sarakstu

Telpas noma no fiz. uz jurid.personu
Man tagat tāda interesanta situācija.Klients juridiska persona noslēdza telpas nomas līgumu ar fizisku personu par atlīdzību un juridiskā persona nomā telpas tālāk otrai juridiskai personai.Jautājums šāds, fiziska persona nebija deklarējusies VID par īpašuma nomu, tātad pirmajai jurid.personaijāatskaita 25%,bet fiz.personatagat pasaka,ka nevēlas reģistr.,piedāvā slēgt patapinājuma līgumu.Vai pēc tam jurid.personadrīkst nomāt tālāk par atlīdzību citai jurid.personaipar telpām ...es mazliet esmu saputrojusies.
Haidija
Haidija 03.08.2007 21:03
185 ziņojumi

Atbildes (4)

Я думаю, что не можете. ИМХО
Aleksja
Aleksja 03.08.2007 23:20
10004 ziņojumi
Fiz.pers. ar jurid.pers -> telpu (mantas)apsaimniekošanas (apsardzes) līgums, jurid. pers. ar jurid. nomas līgums ?
Tatjana77
Tatjana77 04.08.2007 00:44
7478 ziņojumi
Nu jā no fiz.personasjuridiskā ja uztaisa patapinājuma līgumu par telpām, vai jurid.personadrīkst par atlīdzību tālāk nomāt jurid.personai...kā ar PVN???
Haidija
Haidija 04.08.2007 21:24
185 ziņojumi
Насчет patapinājuma - посмотрите в Гражданском законе, что можно делать с вещью, взятой в безвозмездное пользование (patapinājums), а чего нельзя.

Сдача помещений в аренду - облагаемая ПВН сделка.
Martinas
Martinas 04.08.2007 21:27
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.