Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kur pazudusi pieklājība?
Lasu šodien jautājumus un kaut kā skumji man paliek - kur pazudusi pieklājība? Kur burvju vārdiņš "lūdzu"?
Tikai - pavēlošā tonī uzdoti jautājumi!
Arī jaunā sadaļa "Iesācējiem" priekš kam? Šodien nu tik glupus jautājumus uzdod! Vienkārši kauns būtu grāmatvedim tādus jautāt!
:'(
Atbildes (43)
Jūs sen bijāt atvaļinājumā?
При чём тут отпуск? Когда мне что-то надо, я с просьбой иду, а не права качать. Не так ли?
Vai no tā - biju atvaļinājumā vai nebiju - kaut kas atkarīgs forumā?
Ja propustila naverno,a gde prava ka4ali???:-x 6tož Vi takije zlije?;-)
Es neesmu ļauna. Tikai aizvien vairāk forums sāk izvērsties par bezmaksas grāmatvedības apmācības vietu!
Kursos jāiet mācīties, tad redzēs, kur nauda paliek! Mums nevienai par velti zināšanas galvā nav ielīdušas!
un, kas tad jums te liek atbildēt? Var jau arī neatbildēt, ja jautājums nepatīk. Brīva izvēle
Pilnīgi piekrītu Aijai 444, ja nevēlaties neatbildiet, priekš kam tad tas forums ir !
Es pilnīgi piekrītu Andaz. Pēdējās dienās pievērsu uzmanību, ka, ja netiek saņemta uzreiz atbilde, bet ir kaut kāda apspriešana, no jautājuma autora sākas pilnīgi konkrēti "uzbraucieni". Forums nav bezmaksas obligāto konsultāciju vieta, bet šeit dalās viedokļos par dažādiem, dažreiz strīdīgiem jautājumiem.
Nebaidos no uzbrukumiem, tāpēc esmu Andas un "Jaunās mapes" pusē.
Jautājumi patiešām kļūst aizvien infantilāki, tas tiesa.
Un es jau nemaz arī daudz neiesaistos atbildēšanā - vēl jo vairāk, ja cilvēks zina tikai vienu i-neta adresi
vgk.lv Nožēlojami dažkārt izskatās. Kāda jēga tādam ko atbildēt.
Un kāds tam visam sakars ar Andas atvaļinājumu!
piekrītu Andaz, pieklājība ir un paliek pieklājība un arī forumā tai ir īstā vieta.
Aija_444, var protams neatbildēt uz tiem jautājumiem, bet pēdējā laikā kā jau daudzi pamanījuši un pieminēja Aivars jautājumi kļūst un teikšu ka pat bezkaunīgi... ja jau reiz esi ņēmies kārtot grāmatvedību, tad tik daudz kā painteresēties vispirms likumdošanā vajadzētu. Vienmēr esmu centusies atbildēt, bet pārtraucu to darīt, ja sāku just, ka cilvēks nemaz negrib interesēties un nelasa piedāvātās adreses uz likumdošanu, bet gaida vienu konkrētu teikumu- gandrīz vai lai atbild Jā vai Nē. Katrā situācijā ir dažādas nianses un dažkārt jautājumi tiek uzdoti ne tik izsmeļoši, lai varētu atbildēt ļoti konkrēti un diskusijas rezultātā parasti atklājas vēl visādas būtiskas nianses, kas nav minētas jautājumā. Ja visi ignorēs un klusēs forumā, tad kam mums tāds forums. Tāpēc nevajag apvainoties uz to, ka Jūs sūtu palasīt likumdošanu vai pameklēt atbildi līdzīgos jautājumos forumā.... tomēr jautātājam arī ir jābūt interesei savu problēmu atrisināt pašam nevis gaidīt, ka to atrisinās forums.
Pilnīgi piekrītu Cleo. Arī es zināmā mērā esmu no iesācējiem. Daži gadi, tas nav nekas.Paratbildēšanu - to taču katrs pats var izvēlēties - atbildēt vai nē. Pēc manām domām, pieklājībai jābūt jebkurā situācijā. Arī man dažreiz liekas, ka tiek uzdoti tādi jautājumi - kur gŗibētos pateikt, nu palasi kaut vienreiz likumus un pats atradīsi atbildi. Vienkārši palikuši slinki meklēt un lasīt (kapēc, ja citi var pateikt priekšā). Pašiem nav jāpūlas, nav jāmeklē. Visādā ziņā, paldies Vgk un Forumam.ManJūs ļoti palīdzat tad, kad es šaubos par kādu jautājumu pareizību.Un vēl, pašiem, nelasot likumus un visu citu likumdošanu, nav iespējams atsijāt pareizās atbildes no nepareizām. Vēlreiz, paldies visiem.
Jā, ļoti pareizi, pieklājība ir jāievēro visiem. Gan tiem, kas uzdod jautājumu, gan tiem kas atbild. Pati esmu saņēmusi dzēlīgas atbildes, lai gan, domāju, ka neuzdodu glupus un ar sliktu toni jautājumus. Patiešām, ja nevēlas atbildēt, tad lai paklusē
Было бы странно,если в школах раздали учебники и сказали : " Учитесь сами!" Не правда ? Иногда и у отличников вопросы бывают. Я это к тому,что все знают,что законы читать надо.Да и прочитали,а вот применит к той или иной ситуации- это только с опытом приходит.Айя-444,Инес 10,- молодцы,что с пониманием относитесь к вопросам,которые другие считают не очень хорошими
Liv-16, apmaldījiesLOL Runa taču neiet par seksuLOL
Es biju iedomājies, ka grāmatvedība un sekss - tas ir viens un tas pats.
Ivan_s - vai tad tā nav?
Аndaz, Cleo, Martinas, Вы совершенно правы. Если ты просишь, то в приказно-повелительном тоне как-то "не проходит"
Иногда просто противно читать вопрос. Ответ знаешь на все 100%, а отвечать не хочется. Зарплата, отпускные, компенсации... Налогами никто интересоваться не хочет, а тем более их применением. В своей области, вроде бы, все знакомо, но встречаются такие ситуации, что надо по буковкам разбирать закон и правила. Молодежь читать не хочет. Спасибо надо говорить уже за ссылку на закон, а не на его пункты. А просто спасибо сказать - это уже труд, за который надо платить и немало. Только "зеленые" в глазах. Очень грустно, порой.:-(
Ну ка ,Liv-16, отнеситесь с пониманием к такому вопросу и попробуйте на него ответить
http://www.vgk.lv/ru/forum/7/60000/
Нужно попросить редакторов смайлик сделать с четкй надписью - "включите мозги". Если при получении образования не научили этике общения с коллегами, то нужно учить здесь
Присоединяюсь к мнению тех, кто недоволен содержанием и формой вопросов на форуме в последнее время. Лично я все реже и реже, хотя бываю каждый день. Просто вопросы - одни и те же и, чаще всего, малоинтересные. Да и не я один, как я посмотрю. В результате пару раз натыкался на оживленные дискуссии на пару листов по вопросам, ответ на которые очевиден. Видимо, никто из саксаулов форума просто не лез в эту тему, считая ее неинтересной и очевидной.
А здесь они тоже произрастают?:-O
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture