По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Autostāvvieta. Uz tēmu sarakstu

Autostāvvieta.
Labrīt kolēģi,gribētu dzirdēt Jūsu domas vai pieredzi.Firmasēkai klāt ir zeme, kur novieto auto, bet par to parsīs samaksu.Iriegādāta sistēma, kur tas viss notiks automātiski, līdzīgi kā Lidostā, izņem nummuriņu un lai tiktu ārā jāsamaksā automātā.Kā notiek skaidras naudas ieņēmumi,vai ir kas jāreģistrē Vid-ā,firmai līdz šim nav vispār skaidras naudas ieņēmumi bijuši un kase neeksistē.Loģiski firma naudu ņems/inkasēs no automātiem un vedīs uz banku, bet kā tas notiek grāmatvediski? Un galvenais kas jākārto ar VID-u?

Un vēl kamēr sisitēma nav pieslēgta, ja grib ņemt naudu par stāvvietu, tad ir VID-ā jāreģistrē biētes-Nr.,šīs biļetes kur var nopirkt? Esmu mazliet apmulsusi, lūdzu palīdziet.
Dapu
Dapu 21.09.2007 10:41
46 ziņojumi

Atbildes (4)

http://www.europark.lv/
Tatjana77
Tatjana77 21.09.2007 10:49
7478 ziņojumi
Nu, ja , ja Jūs bijāt domājusi, ka man jāzvana un jāprasa, tad mani pasūtīja divas mājās tālāk.Bet citādi izmisumā meklējot caur visiem likumiem un MK noteikumiem, sapratu tā ka šī sistēma tiek pielīdzināta kases aparātiem un jāreģistrē tie ir kā kases sistēma Vid-ā 10 dienu laikā no uzstādīšanas un tu jābūt līdzīgi kā kasē lai varētu kontrolēt naudas ieņēmumus atskaitei.Kamēr nav sisitēma uzstādīta es varu reģistrēt biļetes VID-ā un uz priekšu.Gribētos pārliecināties vai pareizs domu gājiens.
Dapu
Dapu 21.09.2007 11:44
46 ziņojumi
А Tatjana77 ничего кроме ссылок обычно не дает и, кстати, не всегда "в тему". А по теме - сдается мне, что этот ваш автомат, плюющийся билетами, должен иметь счетчик закинутых денег (по типу ЭКА). Вот на основе его и надо будет отражать доходы. Только надо проконсультироваться в ВИДе, как эти автоматы надо регистрировать. Так что вы в ерном направлении идете
Komarik
Komarik 21.09.2007 11:51
10159 ziņojumi
оплата sms вариант ?
Tatjana77
Tatjana77 21.09.2007 12:11
7478 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.