Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
EKA čeks-kvīts un PPR
Ja es pārdodu preci, izsitu EKA čeku, kurā nevaru iesist pircēja rekvizītus, bet cilvēks prasa kvīti pie čeka, tad man vajag VIDā reģistrētu kvīti jeb der parastaa kvītiņa, kurā uzrādu čeka Nr , pircēja rekvizītus un sikāk paskaidroju kādas konkrētas preces pirktas?
Zvaniju uz VID vinji saka,ka nevajag, bet es pec maijā izdotā likum par EKA saprotu ka man tomer jābūt stingrās uzskaites kvītij.
un otrs jautajums -Kā kontēt PPR kura izdota pie EKA čeka?
Ieņēmumus no kases konteju D2610 K6110 5721
Izejošos PPR D2310 K6110 5721
Ja izrkastu PPR pie čeka, tad man K6110 unK5721 aiziet dubultaa...
lūdzu palīdziet ar padomu!
Atbildes (10)
Ja es pārdodu preci, izsitu EKA čeku, kurā nevaru iesist pircēja rekvizītus, bet cilvēks prasa kvīti pie čeka, tad man vajag VIDā reģistrētu kvīti jeb der parastaa kvītiņa,
Простую
Kā kontēt PPR kura izdota pie EKA čeka?
Никак, в накладной указать номер чека.
Kontēju tāpat kā samaksu caur banku, tikai bankas konta vietā būs kase.
PPR D2310 K6110 5721
samaksa D2610 K2310
Ieņēmumus no kases konteju D2610 K6110 5721
2610 некорректно, ИМХО
2inta
redz bet seit jau ari sanaak,ka summinja dubultojas, jo ja PPR ir uz ceka pamata,piemeram par 100 Ls, tad tie 100 Ls man jau bus iemaksati kasee un dienas beigaas z atskaite iekljauti, ja es vel nokonteshu ppr par 100 Ls tad man kasee iztruks nauda..
Nesaprotu kur Jums dubutojas
PPR D2310 K6110 5721
samaksa (čeks) D2610 K2310
NU TA PIELECA
Paldies 2inta par pacietiibu!
Dubultosies tad, ja čekam pievienosiet VIDā reģistrētu kvīti nevis parastu
Uz vakaru daudz kas sāk dubultoties! Mājās jāiet, meitenes!
Un zēni arī
Посмотрите у меня в хранилище проводки на журнал КА
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture