Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Ne par grāmatvedību.
Labdien! Jau iepriekš atvainojos par neadekvāto jautājumu:-( . Bet kā zināms grāmatveži ir gudra tauta un varbūt spēj palīdzēt arī šādā jautājumā. Man nākošnedēļ ir paredzēta operācija, bet tanī laikā ir jāsākas mēnešreizēm un tad operāciju nedrīkst taistīt. Man jau divas reizes tā ir atlikta un šinī reizē ļoti gribas uztaisīt. Ginekologam prasīju vai var ir kaut kādas zāles ko iedzert lai mēnešreizes sāktos vēlāk, bet viņa teica ka ir tikai hormonālās tabletes, bet tās pie operācijas nevar dzert. Varbūt Jūs ziniet kaut ko no tautas metodes, kā pagarināt šo laiku.
Atbildes (21)
Да уж. Чего только не начитаешься здесь.
Беременность от этого помогает месяцев на девять.
А проще заранее по календарику посчитать и запланировать ответственные мероприятия.
Tā jau arī tika izdarīts, datums bija nolikts 19. novembris, bet tagad par cik tie ir svētki viss pārcēlās uz priekšu.
varbūt bez operācijas var tomēr iztikt? ja reiz nekā neizdodas norunāt tos laikus.
es arī pieturētos pie tā, ja nesanāk tad jāatliek pavisam!
http://www.astrologi.lv/astro/?id=meness
vēl laba lieta, jo sievietes tāpat dzīvo pēc mēness kalendāra
jo nekas jau nenotiek tāpat vien, ja jau 3 reizes nesanāk jāmet miers
varbūt liktens dod zīmes.
Ja, protams, operācija nav dzīvības un nāves jautājums.
Var jau dzert askorbīnskābi, bet jādzer daudz, pāris dienas var pabīdīt.
Bet - vai tā neietekmē asins recēšanu? Operācijas laikā tas ir svarīgs moments.
Vai cik interesantas lietas!
Tādu mēness kalendāru nemaz nezināju. Paldies, Larao!
lūdzu! pati pēc tā dzīvoju un piedomājot darbojas ļoti labi
Citreiz no stresiem aizkavējas un tad atkal ir stress.....:-D
Žēl tikai, ka nākošgad vairs nebūs pilns mēnesis nopublicēts. Atkal jāpērk grāmata
Pele, я бы посоветовала не искать "народных средств", а посоветоваться с врачом, который будет делать операцию. С "народными средствами" можно себе иакого понаделать, что потом не расхлебаете.
Aha, pēc tam vēlviena operācija.
Tā nu ir sagadījies, ka esmu operēta reizes četras. Pirmsoperācijas emocionālais stāvoklis jau arī var ļoti ietekmēt mēnešreižu sākumu. 24. oktobrī būs pilnmēness, un tas gan nav labi, ja iekrīt operācija.Bet viss būs labi, sievietes ir
stipras.Esvienmēr esmu paļāvusies uz mūsu nonicināto medicīnu un neesmu vīlusies.Un, protams, paļaujos uz Dievu un Nemitīgās palīdzības Dievmāti.Veselību visiem!
Хорошее народное средство - сдача госэкзамена по научному коммунизму.
Остается найти, кому оно сейчас надо, чтобы сдать его туда.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture