Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības programma līdz 150 Latiem, laikam tik Zalktis,ne? Uz tēmu sarakstu
Grāmatvedības programma līdz 150 Latiem, laikam tik Zalktis,ne?
Grāmatvedības programma līdz 150 Latiem, laikam tik Zalktis,ne?
Vai var ieteikt ko citu - labāku iekļaujoties naudās?:-O
Atbildes (48)
Domāju ka limits jāpareizina ar 2 līdz 2.5 tad jau kaut ko sakarīgu var piemeklēt.(protams atskaitot tildes demo versiju, kura ir bezmaksas bet ar ierobežotu dokumentu limitu)
Un ar Demo versiju jau var darboties tikai noteiktu laiku;-)
Kas Zalktim vainas?
Nekāda.Ļoti laba programma.Betdaži grib būt krutāki, jo domā kas ir lēts tas nav labs8-) Jāskatās kas katram vajadzīgs.
Ja cilvēks grib par šādu naudu nopirkt programmu, tad Zalktis būs gana labs.:-)
Cilvēks jau nav devis nekādu ziņu, ko viņam vajag - viņam būs akciju sabiedrība ar 15 grāmatvežiem, vai SIA ar 15 darījumiem mēnesī.
Ja viņam būs AS ar 15 grāmatvežiem, tad viņš noteiks augstāku limitu grāmatvedības programmai.:-)
Aha, sagaidīji gan! Jo vairāk naudas - jo skopāks!
Tad lai vispār nepērk grāmatvedības programmu, bet raksta veidlapās un skaita ar skaitāmajiem kauliņiem.LOL
Sandri, ja Jums tik vien tās naudiņas, iesakām nepirkt nekādu grāmatvedības programmu, bet rakstīt visus datus veidlapās un skaitļus skaitīt kopā uz skaitāmajiem kauliņiem (skaitīkļiem).
Atklāts paliek jautājums - kur ņemt skaitīkļus? Veikalos taču vairs tos nepārdod - nnesmu nekur manījis.
es arī strādāju ar Zalkti un esmu tīri apmierināta..... un galvenais skaitīkļus nevajag, pietiek ar kalkulatoru, ja kas īpaši jāsaskaita bez programmas.
Cleo
Es mēģinu izlīdzēties ar Excel, ja vairāk jāskaita.
Protams, arī kalkulators vienmēr jātur pa rokai - ātrāk sanāk.
Bet Zalktis patiešām ir viena "feina" programma. Lai kāds pamēģina iestāstīt, ka tā nav.
Tildei ir bezmaksas programma. www.tilde.lvhttp://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3389/en-US/DesktopDefault.aspx
bet bezmaksas versijai ir ierobežojumi, šādā ziņā Zalktim un pārējām maksas versijām nav noteikti ierobežojumi ierakstiem.
Aivars007, es Jums laikam esmu ko nodarījis, ka manu teikto pārfrāzējat savādāk, nekā esmu to domājis.Runa gāja par skopumu, nevis, ka par 150 latiem nav jāpērk vispār programma. Mēģināšu bez īpašas vajadzības netrāpīties Jums ceļā.:-(
Aivareno
Man droši drīkstat gadīties ceļā - es neesmu tramvajs - apiešu vai apbraukšu.
Runa gāja par skopumu, nevis, ka par 150 latiem nav jāpērk vispār programma.
Ja patiešām "runa gāja" par skopumu, tad taču es būšu precīzi izteicies.
Bet ja nopietni - tas taču nebija par Jums domāts!
Vai Jūs arī esat skops, ja uz sevi to attiecinājāt?
viss taču ir labi, bet vienīgi jautājuma autoram šķiet atbilde nemaz nebija vajadzīga. Tas te pēdējā laikā ir ļoti bieži novērojams, ieskrien jauns lietotājs uzdod jautājumu, saceļ vētru ūdens glāzē un pats pazūd- ne paldies, ne uz redzēšanos...
Cleo
Jūs laikam pie greznuma esat pieradusi - "paldies", "uz redzēšanos" sagribējāt ...
Lika pagaidīt.
Es patiešām nesaprotu, par ko Aivareno apvainojās - es taču neesmu ne viņu par skopuli nosaucis, ne kā citādi centies apvainot.
Man šķiet, ka Aivareno ir bagāts, skaists un gudrs!
varbūt tas ir vnk triks - kāds no administratoriem uzdod jautājumu, lai forums būtu spiests darboties. Ir tāda prakse - foruma uzturēšana ar pašu uzdotiem jautajumiem, lai būtu iespaids, ka forums ir varem aktīvs.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture