По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Отчёт по пенсионерам - как правильно сделать? Uz tēmu sarakstu

Отчёт по пенсионерам - как правильно сделать?
Здравствуйте! Впервые сдаю "Ziņojums par VSAOI + IIN" по EDS. Но не знаю,как отчитаться по пенсионерам - в "бумажном" виде я подавала отдельный отчёт и в специальной клеточке ставила крестик - по каким "darba ņēmējiam" этот отчёт. А у них в форме "Darba devēja ziņojums" внизу есть "Pāriet uz sadaļu" - это что значит? Надо сделать общий список всех работников, а потом выбирать, какой у них статус или делать 2 разных отчёта? Извините,если вопрос глупый, но я боюсь неправильно отправить,потому что исправлять в EDS тоже пока ещё не умею :'(
Gut
Gut 10.12.2007 15:55
181 ziņojums

Atbildes (3)

Pirmajā lapā ir tie kas apdrošināmi pēc vispārējās likmes to aizpildiet tad saglabājiet bez pārbaudes tad izvēlē var pāriet uz sadaļu kur ir pensionāru VSAOI likme.Pārejiet uz to un aizpildiet par pensionāriem un viss OK.
Ilma
Ilma 10.12.2007 15:58
30495 ziņojumi
Izlabot arī vienkārši , nokopējiet nepareizo atskaiti, izlabojiet, saglabājiet ar pārbaudi un spiediet kur ir uzrakstīts nevis parakstīt bet gan iesniegt precizējumu un atkal viss OK.
Ilma
Ilma 10.12.2007 16:00
30495 ziņojumi
PALDIES,Ilma!!! Meģināšu vēlreiz!
Gut
Gut 10.12.2007 16:06
181 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.