Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Vēl viens Muļķīgs jautājums par amata nosaukumu!!! Uz tēmu sarakstu
Andzzeys 17.01.2008 11:32
68 ziņojumi
68 ziņojumi
Atbildes (32)
Izlasiet profesiju klasifikatoru. Nosaukumam jāatbilst klasifikatorā noteiktajiem nosaukumiem.
Gribat būt priekšā sēdētājs, kas jums to liedz! Gribat direktoriņš-rīkotājiņš - aber lūdzu
Galvenais, lai klasifikatorā atrodat un kodu piemeklējat!
Gribat būt priekšā sēdētājs, kas jums to liedz! Gribat direktoriņš-rīkotājiņš - aber lūdzu
Galvenais, lai klasifikatorā atrodat un kodu piemeklējat!
Hehe! Tik vienkārši, ja?
Nu es jau varu būt da jebkas, ka tik VIDam patīkami atskaites lasīt!
Andzzeys 17.01.2008 11:44
68 ziņojumi
68 ziņojumi
Reģistra dokumentos, protams, esmu kā valdes priekšsēdētājs!
Andzzeys 17.01.2008 11:46
68 ziņojumi
68 ziņojumi
vajag apsukties tā, kā Jūs ir apsaucis UR
Storno 17.01.2008 11:46
1392 ziņojumi
1392 ziņojumi
apsaukties
Storno 17.01.2008 11:46
1392 ziņojumi
1392 ziņojumi
Rīkotājdirektori pēc UR bija pirms gadiem pieciem, tagad visi pārdēvēti par valdes priekšsēdētājiem un valdes locekļiem
Visādu nosaukumu direktori pastāv joprojām - neviens nosaukums nav likvidēts.
Sauciet kā gribat, tikai krāsnī nebāziet.
Sauciet kā gribat, tikai krāsnī nebāziet.
Andzzeys
ziņojumu: 9 17.01.2008 11:44
Hehe! Tik vienkārši, ja?
Es gan uzņēmuma grāmatvedību nekārtoju priekš VIDa un amati ir atbilstoši uzņēmuma saimnieciskajai darbībai, nevis par prieku VIDam.:-S
ziņojumu: 9 17.01.2008 11:44
Hehe! Tik vienkārši, ja?
Es gan uzņēmuma grāmatvedību nekārtoju priekš VIDa un amati ir atbilstoši uzņēmuma saimnieciskajai darbībai, nevis par prieku VIDam.:-S
Pārvaldes (valdes priekšsēdētājs;valdes loceklis; rīkotājdirektors) nosaukums tiek noteikts statūtos. Pie kam ja kādam vēl ir rīkotājdirektors- tad tam nav nekas jo rīkotājdirektora nosukumu no komerclikuma izņēma trīs gadus atpakaļ un vadītājiem kuri ir reģistrēti kā rīkotājdirektori vienkārši ir notecējis komerclikumā noteiktais pilnvaru termiņš- trīs gadi un šai uzņēmumā nav paraksttiesīgo personu.( var būt ka ir kāda nianse ko nezinu kad arī vēlēk varēja apstiprināt rīkotājdirektoru bet stingri iesaku šī nosaukuma gadījumā pārliecināties par pilnvarojuma termiņu ( 3 gadi no iecelšanas)
Ja nezin kā priekšnieku sauc un vai ir paraksttiesigs - sūtiet īszinū uz Nr 29310103 ar tekstu(.. uzņēmuma reģistrācijas Nr) -pameklējiet UR mājas lapā punktīņu vietā liekamos burtus)- diemžēl esmu maketu no telefona
izdzēsusi.
Aivaram007- ja elektroniski deklarējas- tad visās atkaitēs pie elektroniskā paraksta ir amata nosaukums.
Darba līgumā atbilstosū kodu no profesiju klasifikatora, kur ir visi trīs varianti paredzēti
Ja nezin kā priekšnieku sauc un vai ir paraksttiesigs - sūtiet īszinū uz Nr 29310103 ar tekstu(.. uzņēmuma reģistrācijas Nr) -pameklējiet UR mājas lapā punktīņu vietā liekamos burtus)- diemžēl esmu maketu no telefona
izdzēsusi.
Aivaram007- ja elektroniski deklarējas- tad visās atkaitēs pie elektroniskā paraksta ir amata nosaukums.
Darba līgumā atbilstosū kodu no profesiju klasifikatora, kur ir visi trīs varianti paredzēti
Kolēģi, kā tad īsti ir - ja valdes priekšsēdētājs ir arī, piemēram, pārdevējs un tā ir faktiski ir viņa pamatnodarbošanās - kas jāuzrāda VIDam Ziņās kā pamatprofesija? Vai noteikti tai jābūt "valdes priekšsēdētājs" vai tomēr var uzrādīt arī to pārdevēju? Resp., valdes priekšsēdētājs kā papilddarbs... Tas ir kaut kur atrunāts?
Kas ir augstāks - valdes priekšsēdētājs vai pārdevējs?
Japaina 18.01.2016 22:13
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Augstāks amats pēc atbildības līmeņa, ja arī darbiniekam papildus pamatdarbam ir noteikts papildu darbs.
Japaina 18.01.2016 23:11
10269 ziņojumi
10269 ziņojumi
Respektīvi - skatieties, vai iekļaujaties "vidējā" nozares atalgojumā.
Un no tā arī dejojiet tālāk.
Tāds ir mans padoms.
Un no tā arī dejojiet tālāk.
Tāds ir mans padoms.
kas jāuzrāda VIDam Ziņās kā pamatprofesija? Vai noteikti tai jābūt "valdes priekšsēdētājs" vai tomēr var uzrādīt arī to pārdevēju?
После очередной аптауяс лапы, инспектор ВИДа сказала, что указывать надо тот код , по которому больше отработано рабочего времени.
Paldies, kolēģi! Tieši tā arī iedomājos - nosakot amatu "valdes priekšsēdētājs", diez vai būs "smuki" norādīt minimālo algu...
После очередной аптауяс лапы, инспектор ВИДа сказала, что указывать надо тот код , по которому больше отработано рабочего времени.
в аптауяс лапе тоже было о членах правления?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt