Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana
grāmatvedības programma Accor Uz tēmu sarakstu
Angelika.tk 04.02.2008 15:30
123 ziņojumi
123 ziņojumi
Atbildes (11)
В Картотеке нужно нажать Ctrl+E. После этого автоматически сформируются проводки, но нужно будет еще галки проставить.
Paldies! Pamēģināšu!
Angelika.tk 04.02.2008 15:50
123 ziņojumi
123 ziņojumi
Kaut kā nesanāk , man tā kartiņa jāatver vaļā un jānospiež ctrl+ E
Angelika.tk 04.02.2008 15:54
123 ziņojumi
123 ziņojumi
В Картотеке нажать ctrl+ E, выбрать нужный месяц, нажать ->. Появятся проводки и потом в правом меню нажать большую ->.
Es to kartotēku atveru un pēc tam atveru kartiņu un tad spiežu Ctrl+E, bet man nekas nesanāk
Angelika.tk 04.02.2008 16:11
123 ziņojumi
123 ziņojumi
un pēc tam atveru kartiņu
Какую картиню? Никакую картиню не надо открывать. Сразу из Картотеки нажать Ctrl+E.
Какую картиню? Никакую картиню не надо открывать. Сразу из Картотеки нажать Ctrl+E.
У вас в Pamatlīdzekļu nolietojums в списке карточек справа светятся все подсказки, нажмите мышкой на подсказку Ctrl+E, укажите период- за месяц , за квартал, за год, сформируется отчёт, и нажав на стрелку- вы отправите его в финансовую часть. В финансовой части проверите и поставите галочки , Успеха !
Man ļoti žēl, bet man nav labajā pusē nav tādas pogas, man ir tikai Esc,insert,delete,F2,F3,F5,F8,F9 un Alt+F2. Mēģināju atjaunināt caur internetu Accor versiju, bet arī nekas nenotiek.
Angelika.tk 04.02.2008 18:48
123 ziņojumi
123 ziņojumi
U vas staraja versija i zablokirovana dorozka po obnovlenijam. Sozvonitesj s programistami, obnovite versiju i poprosite otkritj dostup k obnovlenijam cerez net. Oni eto sdelajut esli v dogovore u vas ogovore,cto vi mozete polucatj obnovlenija cerez net:-)
Nulle 09.02.2008 16:54
249 ziņojumi
249 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt