Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atbildes (24)
Spilgtākie citāti:
Jā, grāmatvedis - tā ir diagnoze.... Man pat šķiet, ka jāsāk runāt par noteiktām psohoskām saslimšanām...
(laikam domātas psihiskas saslimšanas)
Tādas viņas ir, bet labāk nelekt augumā, savādāk ēdīs, kamēr izēdīs.... gatāvās čūsku mātītes.... pati gribēju iet par grāmatvedi, lai mainītu šo stereotipu, bet pārdomāju, ja nu man arī kaut kas sagriežas galvā...
Labi gan, ka meitenei "nesagriezās galvā" ...
Да-а, как тяжела доля секретарская....
Jānis prasa savam draugam - direktoram:
- Kā Tava jaunā sekretāre?
- Tā nekas.
- Un kā viņa ģērbjas?
- Ātri.
А как вам тема про зарплаты?
Разброс зарплат,конечно, очень большой.Но больше всего меня удивила зарплата секретаря бюджетной организации Юрмалы - 500 лат на руки.
А ещё говорят, что в бюджетных организациях зарплата маленькая.
А про страховку и дополнительные льготы ничего не рассказывали ?
Cits variants:
Жена беседует с мужем.
- Говорят,у тебя новая секретарша?
Сколько лет?
- Двадцать.
- Как работает?
- Ничего, я доволен.
- Красивая?
- Симпатичная.
- А как одевается?
- Вот одевается медленно.
Потому у меня больше нет секретатя. Я печатаю приказы,доверенности ,справки и договора, быстрее, чем объясню что надо сдалать секретарю.
Недавно столкнулась с такой же проблемой: объяснить дольше, чем сделать самой.
Но самой все делать это тоже не выход.
Julijatim, научится- сработаетесь- будет всё понимать с полуслова. Хочу секретаря, сколько писанины ...( где смайлик с ладошками на щеках ?)
Es palasījos vēl tajā vsklubs...
Kas tikai tur nav par grāmatvežiem sarakstīts!
Manuprāt, sekretāre, tā nu patiešām ir diagnoze.
Cik viņas visas tur svarīgas! Kā princeses!
Так они и в жизни принцессы
Aha, tikai viena atšķirība - kura ģērbjas ātri, kura lēnāk...
Tikai nevajag visas sekretāres mērīt ar vienu olekti. Mūsējā ir zinoša, izdarīga un grāmatvedim neatsverams palīgs.
Мне тоже такие , как у Lienebe, пока встречались.
Tā kā es esmu "maita, gatāvās čūsku mātītes, ar psohoskām saslimšanām" nepakautrējos un anekdoti viņām ierakstīju, tāpat jau nav ko zaudēt! Lai lasa un priecājas!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture