По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

Sabiedriskā ēdināšana. Uz tēmu sarakstu

Sabiedriskā ēdināšana.
Sveiki! Vai kāda no jums veic grāmatvedību kafeinīcā? Sakiet, kādi knifiņi ir jāzina un kā veicac produktiem kaukulāciju, lai varētu noteikt ēdiena cenu.
Zandaaa
Zandaaa 19.02.2008 11:45
11 ziņojumi

Atbildes (7)

http://www.vgk.lv/ru/forum/4/33083/
Ribi
Ribi 19.02.2008 12:14
285 ziņojumi
Zem kreslam ir lauciņš [ Meklēt]. Pameklējiet!
Ribi
Ribi 19.02.2008 12:17
285 ziņojumi
Katrā ziņā grāmatvedim nav jāstāda kalkulācijas, tur tomēr vajag specifiskas zināšanas. Es arī kādu laiku strādāju SĒ, tā kā mums nebija speciāla darbinieka -tehnologa , paši pavāri sastādīja kalkulācijas, vadība izskatīja un apstiprināja.
Sola
Sola 19.02.2008 13:06
2446 ziņojumi
Прежде чем составить калькуляцию, надо составить технологическую карту(схематическая есть у меня в файлах и калькуляционная карта тоже). Может пригодится. А еще надо бы иметь нормы потерь продуктов при различных видах обработки продуктов: холодном, тепловом.Технологическая карта не обязательно должна быть схематической, можно использовать краткое описание процесса приготовления блюда. В идеале - это работа не бухгалтера, но очень часто ее сваливают именно на него:-S
Dab62
Dab62 19.02.2008 14:19
1861 ziņojums
paldies!
Zandaaa
Zandaaa 19.02.2008 14:28
11 ziņojumi
pie kalkulac sastādīšanas vajag ņemt vērā noteiktos "atbiruma" koeficientus (piem: mizojot kartupeļus, burkānus, ābolus, sīpolus utt utt, )Mums tie ir visām izejv pa sezonām
Storno
Storno 19.02.2008 14:33
1392 ziņojumi
Рада помочь!
Dab62
Dab62 19.02.2008 14:35
1861 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.