Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes
Iegulditais Kapitāls Uz tēmu sarakstu
Atbildes (2)
Pamatkapitāls ir tas pats statūtkapitāls, kas ieguldīts dibinot uzņēmumu. Pašu kapitāls ir pamatkapitāls ar rezervēm un nedsadalīto peļņu. Palielinot pamatkapitālu jātaisa grozījumi statūtos un jāreģistrē ne tikai Komercreģistrā bet arī VIDā jāpaziņo par izmaiņām pamatkapitālā. Bet ko Jūs īsti gribat grozīt?
Privātos ieguldījumus es lieku, kad uz papīra it kā sanāk mīnus kasē, kad vairāk izmaksāts bet reālas uz papīra naudas nav. Vēlāk to atmaksājot atpakaļ, kad atkal kasē ir palicis lielāks atlikums.
Privātos ieguldījumus es lieku, kad uz papīra it kā sanāk mīnus kasē, kad vairāk izmaksāts bet reālas uz papīra naudas nav. Vēlāk to atmaksājot atpakaļ, kad atkal kasē ir palicis lielāks atlikums.
Ja, mums ari sanak tada situacija un es tiem nolukiem izmantoju kontu "Citi istermina aiznemumi" Bet man kads teica, ka VID uz to aizdomigi skatas, ka jaizmanto kont 32.."Privatie ieguldijumi" Kadu kontu jus izmantojiet?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt