По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

testeri, reklāmas paraudziņi Uz tēmu sarakstu

testeri, reklāmas paraudziņi
Labrīt, netieku skaidrībā katrā Vid nodaļā saka kaut ko citu(rakstiski nevienam neesmu uzrakstījusi. Mēs no partnera ES saņemam preci (kosmētiku) un līdz ar preci testerīšus. Radās jautājums kā ma tālāk noformēt LV klientiem- vai viņus iekļaut pavadzīmē ar vērtību 0,00 vai atseviški izrakstīt (nu nezinu kā nosaukt- pavadrēķins, piemēram) un tur tad uzskaitīt cik gabalus un kādus nosūtījām uz konkrēto veikalu. No ES partneriem saņemam atsevišķu Invoice par preci un atsevišķu dokumentu par paraugiem, bet tur tiek uzrādīti tikai gabali. Kaut kā man tas viss neiet kopā. Varbūt variet palīdzēt
Ilzer
Ilzer 07.03.2008 08:13
321 ziņojums

Atbildes (4)

MK noteikumi Nr.1038 nosaka, ka preci pārvieto ar PAVADZĪMI!
Andaz
Andaz 07.03.2008 09:26
27897 ziņojumi
jā noteikumus es izlasīju, bet ja man paraugus piegādā ar atsevišķu rēķinu , kur nav vērtības, bet ir uzrādīti tikai gabali.Vēr'tibu 0.00 tad es piešķiru pati? dīvaini kaut kā
Ilzer
Ilzer 07.03.2008 11:01
321 ziņojums
Выписывайте ППР,где указываете товар с ценой и образцы с ценой "0".
Giza
Giza 07.03.2008 11:07
6532 ziņojumi
nekas tur nav dīvains.
Andaz
Andaz 07.03.2008 11:22
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.