Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iesācējiem
kā labot? Uz tēmu sarakstu
Lippka 13.03.2008 12:04
115 ziņojumi
115 ziņojumi
Atbildes (7)
Es nosutiju visu deklaraciju kas jābut
Svkar 13.03.2008 12:12
179 ziņojumi
179 ziņojumi
Es laboju IIN par mēnesi, kad nebijām pieslēgušies EDS. Pieņēma un nav zvanījuši, ka nav saņemts.
Ja iesniedz labojumu PVN deklarācijai, tad ir jāsniedz viss, gan deklarācija, gan pielikumi. Vispirms pamēģiniet elektroniski.
Ja iesniedz labojumu PVN deklarācijai, tad ir jāsniedz viss, gan deklarācija, gan pielikumi. Vispirms pamēģiniet elektroniski.
Отчеты в бумажной форме и исправления в бумажной форме... но если вы сдавали, может у вас м печатью есть декларация? тогда просто скопируйте...
Lons 13.03.2008 17:26
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Отчеты в бумажной форме, исправления сдаю в ЭДС по ним. Ввсе ок.
Inst 13.03.2008 17:51
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Ja no VID zvanīja, tad noteikti pateica, ko no Jums sagaida.
"... Ja iesniedz labojumu PVN deklarācijai, tad ir jāsniedz viss, gan deklarācija, gan pielikumi. Vispirms pamēģiniet elektroniski... "
Šis apgalvojums nav patiess - ir jāiesniedz tikai tas pārskats, kurš jālabo.
"... Ja iesniedz labojumu PVN deklarācijai, tad ir jāsniedz viss, gan deklarācija, gan pielikumi. Vispirms pamēģiniet elektroniski... "
Šis apgalvojums nav patiess - ir jāiesniedz tikai tas pārskats, kurš jālabo.
Esmu speciāli jautājusi VID par PVN deklarāciju precizējumu iesniegšanu un man ir teikts, ka ja labo deklarāciju, tad ir jāsūta ar visiem pielikumiem, vārdu sakot viss, kas saistīts ar tā mēneša PVN.
Pati jau arī par to brīnos, bet tā arī daru.
Pati jau arī par to brīnos, bet tā arī daru.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt