Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskata iesniegšana šogad. Uz tēmu sarakstu
Gada pārskata iesniegšana šogad.
Jūtu, ka nepaspēšu līdz 30. aprīlim iesniegt gada pārskatu.
Vai kāds nevar pateikt, kā šogad ir ar iesniegšanas termiņiem - vai pēc likumdošanas var vēlāk??? :'(
Atbildes (12)
nevajag just, vēl tikai 7.aprīlis. Vajag strādāt un paspēsiet.
Pēc likumdošanas nē. Man nepaspēja izrevidēt lūdzu pagarinājumu. Man piešķira 1-2 nedēļas.Kad būs termiņš uzrakstiet VID vēstuli ar lūgumu.Tas drudzis, ka nepaspēs ir visiem.Arī man katru gadu.
Tieši tā vis ir iespējams, kaut vai pa nakti ja vajag:-D
Bet kā tur palika ar tiem grozījumiem likumā par nodokļiem un nodevām ka tiem kas deklarē EDS var deklarēt līdz 5 dienām vēlāk kā termiņš;-)
Un Jūs tiešām domājat deklarēt EDS?
Ilma jūs gribat teikt, ka ja nodod GP EDS tad var to darīt līdz 5. maijam?
Par EDS tā ir, bet nupat bija tēma kur nosprieda ka uz gada pārskatu tas neattiecas jo tas nav deklarācija, bet variet pārprasīt vēl VID uzsverot ka gribiet nodot gada pārskatu EDS.
super! šo lietu biju palaidusi garām, tas jau forši ka nav vairs tik ļoti jāiespringst uz 15. datumu bet ir iespējams līdz 20. visu izdarīt!
Только дай себе поблажку - потом и к 20-му успевать не будем.
Nekā nebija nesīšu uz VID savu pārskatu un miers , lai tikai vada ar rociņu, savādāk dēļ EDS būs štatu samazināšaLOL
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture