По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

SOS - Reliģiskā organizācija Uz tēmu sarakstu

SOS - Reliģiskā organizācija
Labdien, meitenes.... kas var man pateikt kā baznīcas taisa grāmatvedību? Tāpat kā IK - vienkŗšā .. vai ir kādi speciāli noteikumi...

Nekad neesmu saskārusies....
Sarmux
Sarmux 22.04.2008 12:26
440 ziņojumi

Atbildes (6)

http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=10&id=873&hl=1&oid=11833&otype=11
Tt7
Tt7 22.04.2008 12:31
37863 ziņojumi
Paldies... nu par gada pārskatu man viss skaidrs... bet pats ieraksts kā jāveic.. vienkāršā sistēmā.. tak par pārskata periodu kaut kāda grāmatvedība jākārto???????
Sarmux
Sarmux 22.04.2008 12:46
440 ziņojumi
Про ведение бухучета написано в законе "О бухучете".
Maija
Maija 22.04.2008 12:49
28223 ziņojumi
Tātad uzskaite kā budžeta organizācijām notiek?????????????

Pareizi sapratu?
Sarmux
Sarmux 22.04.2008 12:54
440 ziņojumi
Vai kāds skaidrāk un sīkāk var ko pateikt... likumu nosaukumus es jau zinu arī...
Sarmux
Sarmux 22.04.2008 12:57
440 ziņojumi
Вы не только заголовки читайте, то текст, хотя бы с первой статьи.

1.pants
Likums attiecas uz komersantiem, kooperatīvajām sabiedrībām, ārvalstu komersantu filiālēm un nerezidentu (ārvalstu komersantu) pastāvīgajām pārstāvniecībām, biedrībām un nodibinājumiem, politiskajām organizācijām (partijām) un to apvienībām, reliģiskajām organizācijām, arodbiedrībām, iestādēm, kuras tiek finansētas no valsts budžeta vai pašvaldību budžetiem, uz valsts vai pašvaldību aģentūrām, citām juridiskajām un fiziskajām personām, kas veic saimniecisko darbību (turpmāk — uzņēmums).

Все что по части бухучета относится к коммерческим предприятиям, точно также относится и к религиозным организациям.
Maija
Maija 22.04.2008 13:12
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.