Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iesācējiem
13.статья - отрицательный результат по категории Uz tēmu sarakstu
Olesjaja 24.04.2008 15:50
76 ziņojumi
76 ziņojumi
Atbildes (6)
Имела в виду - в какой строчке Декларации по ПНП
Olesjaja 24.04.2008 15:51
76 ziņojumi
76 ziņojumi
Ja ir iespēja ja citās kategorijā ir ar + un mīnusu iespējams nomīnusot no plusa tad tajā pašā 39.samazinājums, bet ja vispār iznāk ar mīnusu tad neko citu arī neatrodu kā 34.rindupalielinājumam.
Нет, Илмочка, нельзя налоговый износ корректировать плюсами и минусами, условия по ним другие в законе, потому плюсы - в 63, а минусы в 34.
Nu paldies par palabošanu,tagad būs visu mūžu skaidrs.Betkāpēc plusu 63.nevis39. kur liek par samazinājumu par PL nodokļiem?
Так 39 строка это начисленный налоговый износ на основании 13 статьи 1 части 1 пункта, а про 1 часть 5 и 6 пункт в ней ничего не сказано, разве эта остаточная сумма расчитана с применением указанной в первом пункте ставки? Там должна быть только сумма износа, которая по ставке расчитана, а эти то просто обнуляют категорию, потому их отдельно в декларации и указывают. К тому же как по налоговому износу, так и по финансовому расшифровки начисления этого износа предоставляются.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt