Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
zaudējumi katru gadu
Sākiet, lūdzu, ja firma strādā ik gadu (jau 4 gadus) ar zaudējumiem vai tam ir kādas sekas? (jautājums attiecas uz VID un KOmercreģistru)
Atbildes (10)
Seku nav nekādu, bet viens ir skaidrs-ir nelegāli naudas ieņēmumi vai nu pašai firmai vai īpašniekiem8-)
ja esat "mazi un melni" un kaut daļu maksājiet nodokļos, tad nevienam Jūs nebūsiet interesanti
tā arī sanāk, ka īpašnieks kurš saņem minimālo d/algu, visu laiku aizdod naudu firmai, bet gada beigās izdomāja to dāvināt, lai nebūtu tik lieli zaudējumi. Bet tagad viņam - kā fiziskai personai VID prasa - kur viņš nēma tādu naudu, ja saņem 120 LVL/mēnesī.
Bet nu ja negrib maksāt nodokļus, tad lai tagad arī atskaitas VID priekšā - to es viņam arī teicu.
super atbilde! Man ļoti patīk!
Atbilde laba, bet es to priekšniekam skaļi neteiktu. Nav mana bēda, lai dara ko grib:-D
Лет эдак 7 назад, у меня одна инспектор при приёме баланса (по итогам года были убытки),задала риторический вопрос-а как вы так работаете,что у вас убытки?Смысл работы вашей фирмы?Но этим всё и закончилось,дальнейших санкций не последовало
Nevar spēt jau visus apsekot, bet pamazām jau sākas fizisko personu auditi.
Ūnija, ja īpašnieks nicināja naudu pērn, nicināja aizpērn, nicina šodien un Nīcinās rīt, tad saprotiet Jūs, ka internets nav kabatas portfelis.
Да аудиты физиков идут уже не pamazām, а полным ходом. Средний улов с каждого посещения под 20 тыс. латов.
Оно проще ловить денежки там, где они тратятся, чем пыльные бумаги ворошить и все помойки копать.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture