Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Iesācējiem
Finanšu grāmatvedība Uz tēmu sarakstu
Evcits 19.05.2008 14:36
6 ziņojumi
6 ziņojumi
Atbildes (13)
SIA MERK"URIJS LAT предлагает книги, там и по ОС есть , тел.67846515. www.merkurijslat.lv
Edelina 19.05.2008 14:39
129 ziņojumi
129 ziņojumi
man kā iesācējam ir palīdzējusi LLU pasniedzēju sarakstītā grāmata "Finanšu grāmatvedība" R. Grigorjeva, A. Jesemčika, I. Leibus un A. Svarinska
M. Grebenko grāmatas arī ir labas
M. Grebenko grāmatas arī ir labas
Putnins_a 19.05.2008 14:48
201 ziņojums
201 ziņojums
Sveiki visiem.
Esmu iesācis mācīties FG un esmu atdūries pret bilanci. Vai varat ieteikt kādu grāmatu kur par to var saņemt izsmeļošas ziņas.8-)
Esmu iesācis mācīties FG un esmu atdūries pret bilanci. Vai varat ieteikt kādu grāmatu kur par to var saņemt izsmeļošas ziņas.8-)
Sunhill 25.05.2008 13:01
2 ziņojumi
2 ziņojumi
Kā pret bilanci var atdurties?
Kaut kur skrējāt, un ceļā pekšņi gadījās bilance, un pret to atdūrāties "kā miets"?
Kaut kur skrējāt, un ceļā pekšņi gadījās bilance, un pret to atdūrāties "kā miets"?
Tikko iesāku.
Sunhill 25.05.2008 18:40
2 ziņojumi
2 ziņojumi
Vispār jau nemateriāli un pamatlīdzekļi =ilgtermiņa ieguldījumi.Man tišām patika grāmata no sērijas "Grāmatvedības prakse" un nosaukums bija "Uzņēmuma pamatlīdzekļu uzskaite", SIA Izdevniecības centrs "Mamuts".Var piezvanīt uz izdevniecību, pie viņiem varbūt arī var vēl nopirkt.
Par bilanci, jeb Gada pārskatu tomēt Initas Apsītes grāmata ir ļoti laba(bet laikam nopirkt nevar, bet ir valsts bibliotēkā,kur var nokopēt)un + noteikti visu ko Andaz te augšā nosauca.
Par bilanci, jeb Gada pārskatu tomēt Initas Apsītes grāmata ir ļoti laba(bet laikam nopirkt nevar, bet ir valsts bibliotēkā,kur var nokopēt)un + noteikti visu ko Andaz te augšā nosauca.
Squirrel 28.05.2008 21:32
809 ziņojumi
809 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt