Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Taksometros čeki būs jāizsniedz obligāti Uz tēmu sarakstu
Taksometros čeki būs jāizsniedz obligāti
http://www.lv.lv/index.php?menu=doc&sub=&id=175961
Vieglo taksometru vadītājiem čeki par braucienu klientiem būs jāizsniedz obligāti, ja vien konkrētajā automobilī tas būs tehniski iespējams...
Atbildes (23)
Tiešām
В Европе везде выдают чеки или квиты в такси.
eiropā nav mūsu taksistu
Так ТАМ наши люди и работают.:-)
Блин, ну бред сивой кобылы очередной раз, вот чем бы дитя не тешилось, лишь бы не плакало, теперь и эту ветку бизнеса снесут.
ar to jau vēl viss nebeigsies! Tas ir tikai sākums!
Теперь у нас и такси будет не средством передвижения, а непозволительной роскошью.
varētu arī tā teikt, bet...... tur ir citi zemūdens akmeņi! diemžēl, bet cietīs no tā tikai pasažieri!
Ну кто пострадает, а кто и нет:) Например, многие конторы согласны оплачивать расходы на такси в командировках только при наличии чека:) Поэтому в Эстонии (где такой порядок уже давно и никто не умер) - люди давно цивильно катаются, а у нас сия отрасль до сей поры мягко говоря сера
mūsu takšos arī dod čekus, ja prasa manējie pat kvītis ir iemācījušies rakstīt!
Ну тогда ваши - это исключение:)
nu bet protams
, bet cik man sirmu matu no tā visa ! Uh
Larao. верю
Мои пока не научились
Как откроешь книжку квитанций, так хоть плачь
mana politika bija vienkārša - nepareizi aizpildīta kvīšu grāmatiņa - sods un miers mājās, daži samaksāja un visi ātri iemācījās rakstīt pareizi!
Labdien!
Atbildot uz Jūsu jautājumu par taksometru aprīkošanu – nē, nav obligāti nepieciešams aprīkot taksometru ar skaitītāju, kurš var izdrukāt čekus.
Ar cieņu,
Elīna Balgalve
Satiksmes ministrijas
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr. +371 7028274
jāizsniedz obligāti, ja vien konkrētajā automobilī tas būs tehniski iespējams...;-)
Labdien! Mūsu firma nodarbojas ar vieglo taksometu pakalpojumu sniegšanu.
Man ir jautajums saskaņā ar MK Noteikumiem Nr.380 no 27.05.2008. Mūsu taksometri aprīkoti taksometra skaitītājiem ES-17 (uzstādīti SIA "MIKOM" 2007 gadā). Vai mums pēc MK noteikumiem ir vajag aprīkot taksometrus tā, lai izdotu čekus pasažieriem?
Специально ставить не надо новые счетчики
У нас уже и так с этой отраслью плохо. У моих таксистов квитки - это особые щедевры - с подробным маршрутом:-D
Svetaz
Larao. верю Мои пока не научились Как откроешь книжку квитанций, так хоть плачь
------------
Это еще что! Вот дальнобойщики - это супер! В отчете написано: чек такойто за то-то, за то-то, без чека - взятка ментам, погранцам, таможенникам. Вот это шедевры! Хорошо, что хоть не нашим дают, а то бы в КНАБ прямым ходом.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture