Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
negrāmatvedība..nelāgs noskaņojums Uz tēmu sarakstu
negrāmatvedība..nelāgs noskaņojums
Kā tiekat galā ar depresiju, sliktu noskaņojumu, jo sevišķi, kas strādā kolektīvā?
Atbildes (133)
Запишитесь на курсы какие-нибудь:
-восточные танцы
-аэробика
-роспись по шелку
-кройки и шитья...
Kāds būtu tam iemesls tik skaistā laikā. Konkrēts vai tam nav it kā nekāda pamata?
Tikai un vienīgi, cerot, ka rīt būs labāk...
Vienkārši jāpārcieš (anāks jaunie sū... un aizmirsīsies iepriekšējie).
Cleo-iņ!
Tas nav Jūsu garĀ!!!
Может-может. Не могу влезть в красивое платье, которое купила прошлым летом. Хороший повод для депрессии, а ещё лучший для аэробики!
Varbūt izbrīvēt laiku un aiziet ar draudzeni uz kādu kafejnīcu - patērzēt, "pakratīt sirdi"?
masāža- , ja tāds kā šodien- arī solārijs der. šokolāde arī:)
es nomainu situāciju - brīvdienās aizbraucu pie kādiem sen neredzētiem draugiem. Viena! Bez bērniem un vīra...
Kāpēc ar draudzeni?
Ar draugu!
Ar Aivareno, piemēram!
Года три назад для борьбы с депрессией купила велосипед. Помогло!
Aivar, tad jau tas būs sānsolis;-)
No rītiem kafiju ar kanēļa cukuru, pa dienu - kanēļmaizītes, ja neko citu vnk negribas.
Инарочка, заведи любовника и депрессию как рукой снимет.
Labāk suņuku! Man palīdzēja:-)
Сказать самой себе, что все пройдет, наладиться и снова будет хорошо. Такое состояние, наверно, бывает у многих. Скорее всего, сказывается переутомление после сдачи годовых отчетов. Надо просто хорошо отдохнуть, лучше всего куда-то съездить с детьми. Новые впечатления пойдут на пользу.
Viss ir pārejošs, ja vien to neizraisa pārlieku lielas ambīcijas un paša darbīgā mēle.
Nekas nav dzīvē nepārvarams...
Veiksmi!
8.06.2008 08:54
посетить SPA салон
Это очень хорошая идея!:-)
Pie kam būs divi sānsoļi.Katram pa vienam.LOL
Если нельзя изменить обстоятельства то надо изменить свое отношение к ним.:-D
Jā, Ogurec.Šo iespēju es vienmēr izmantoju.Tasvienmēr darbojas.:-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture