Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
darba ievadzinstruktāža un darba aizsardzība Uz tēmu sarakstu
darba ievadzinstruktāža un darba aizsardzība
Labvakar! Sakiet, lūdzu, vai kādam ir darba ievadinstruktāža un darba aizsardzības nepieciešamie dokumenti uzņēmumam, kas nodarbojas ar kravas transporta pakalpojumiem un starptautiskajiem kravas transporta pakalpojumie. Liels paldies, ja kāds palīdzēs!!!
Atbildes (9)
Man nav es nodarbojos tikai ar grāmatvedību:-D
Paldies, Ilmai! Bet saprotiet, ka mazos uzņēmumos arī grāmatvedim vadība vēlas, lai izstrādā....., tāpēc es vērsos ar šo jautājumu!
Nu ja darba līgumu slēdzot par to vienojas un papildus apmaksā , tad jau nekas.Tikaivai nebija , lai nodarbotos ar darba aizsardzību tagad vajadzīgs sertifikāts;-)
(1) Lai veiktu darba aizsardzības pasākumus un darba vides iekšējo uzraudzību, darba devējs:
1) pats var veikt darba aizsardzības speciālista pienākumus — ja uzņēmumā ir ne vairāk kā desmit nodarbinātie un darba devējs IR APMĀCĪTS Ministru kabineta noteiktajā kārtībā;
2) norīko darba aizsardzības speciālistu — ja uzņēmumā ir mazāk nekā 50, bet vairāk nekā desmit nodarbinātie;
Tā kā lai šefs pats kāto uz kursiem!
Nu re manas aizdomas bija pareizas:-D
Juliatim Вам может все объяснить. Спросите у нее. Она спец по ТБ.
Распоряжение Минблага 252/14.07.97.
Ну это только один нормативный акт. А в этой отрасли нормативных документов по охране труда поболее. Согласна с остальными. Пусть найдет время и потратит 160 часов на обучение. Это очень даже полезно руководителю будет. Ведь это касается именно его и его работников больше всего.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture