Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Kļūda pavadzīmju numuros Uz tēmu sarakstu

Vijux 17.10.2008 10:27
4 ziņojumi
4 ziņojumi
Atbildes (8)
Pieprasīt jaunus numurus.Unizrakstīt ar jaunajiem numuriem.Tasnekas, ka neatbilst periodam.Šajā situācijā kļūda ir jālabo un savādāku iespēju es neredzu.Atskaitinodosiet par 4. ceturksni un tur arī parādīsiet, ka šo numurus esat izlietojuši.Nebūs gluži pareizi, bet varbūt kāds var ieteikt ko citu?

Aivareno 17.10.2008 10:42
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Atvainojiet,esmu pie koplieto'sanas datora,nav LV varianta vai nemaku atrast, tapec d'ivains man tas stils soreiz.
Bija Jusu gadijums.Parcent'amies un aizg'aja lieki numuri.Gajuuz VID, rakstiju paskaidrojumu, sa'n'emu jaunus numurus un p'arrakst'ij'am visas pavadz'imes, izs'ut'ij'am ar atvaino'san'as tekstu un l'ugumu parakst'it un apmain'it, bet stkait'e ar VID zi'nu par'ad'ij'am taja period'a, kad sa'n'em'am jaunos numurus, kaut izlietotas bija iepriek's'ej'a period'a.
Bija Jusu gadijums.Parcent'amies un aizg'aja lieki numuri.Gajuuz VID, rakstiju paskaidrojumu, sa'n'emu jaunus numurus un p'arrakst'ij'am visas pavadz'imes, izs'ut'ij'am ar atvaino'san'as tekstu un l'ugumu parakst'it un apmain'it, bet stkait'e ar VID zi'nu par'ad'ij'am taja period'a, kad sa'n'em'am jaunos numurus, kaut izlietotas bija iepriek's'ej'a period'a.

Vijoliite 17.10.2008 10:43
1711 ziņojumi
1711 ziņojumi
Nu re, tuvu manam variantam.:-)

Aivareno 17.10.2008 10:45
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Pavadzimes par laimi tikai divas gab.

Vijux 17.10.2008 10:56
4 ziņojumi
4 ziņojumi
Satraukumam nav iemesla.Espieprasītu numurus un nekādu paskaidrojumu nerakstītu.Vajadzīgs viņiem tas mans papīrs, kā zaķim stopsignāls.:-)

Aivareno 17.10.2008 11:04
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Aivereno- nu nesakiet vis t'a,Ja pavadz'imes ir par liel'am summ'am( ko m'es nezin'am), tad t'a otra puse atskait'is priek'snodokli un k'ads ar'i mekl'es taj'a period'a uzr'ad'it'to pavadz'imju numurus.Unto neb'us un viennoz'im'igi pras'is paskaidrojumus.T'a k'a VID ir j'ainform'e, un 'soreiz ne sevis d'e'l tik daudz k'a sadarb'ibas partneru.

Vijoliite 19.10.2008 10:57
1711 ziņojumi
1711 ziņojumi
Piekrītu, Vijolīte.Jums ir taisnība - šajā gadījumā paskaidrojums par skādi nenāks.Nav jau arī grūti uzraktīt vienu papīru.:-)

Aivareno 19.10.2008 12:57
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt