Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Ne grāmatvedība Uz tēmu sarakstu
1208 ziņojumi
Atbildes (438)

Mūsu DZĪK tika pieņemta gramatvede, kura sagribēja strādāt par GRĀMATVEDI. Rezultātā bez visām citām ķibelēm izrādījās, ka par pēdējiem diviem gadiem nebija nodoti gada pārskati ...kautkāda malu palīdze palīdzēja tos ""uzmeistarot" , bet viņai , redziet, neviens nepateica, ka tie jānodod VIDā. Valde šokā

Tā kā brīnumu šajā jomā netrūks nekad ...
1986 ziņojumi
Tie jau nav brīnumi, tas ir stulbums un arī nekaunība - divi vienā!

Pēc rakstītā var uzreiz saprast, cik apmēram jautātājam gadi.Jaunieši raksta kaut kādā sms valodā, neprot noformulēt jautājumu (nav attīstīta literārā valoda, jo nekad nav lasītas grāmatas), skumīgi...
10269 ziņojumi
man ir jautājums par valūtas kursa svārstību aprēķināšanu. Varbūt kāds var palīdzēt ar atbildi?
Jāsvārsta katrs darījums. bija rēķins, tad vēlāk apmaksa. Šo darījumu nosvārstam. Uz gada beigām svārstu pēc kursa uz 31.12.2012.g. tas tā kā būtu skaidrs.
Bet man jautājums sekojošs - vai var svārstības taisīt uz katra mēneša pēdējo datumu?
48 ziņojumi
Man jautājums par rēķiniem no ES, kur uz rēķiniem norādītas PVN summas pēc tās valsts PVN likmes un, kuras mēs uz iesnieguma pamata prasam atpakaļ no ES - PVN summas jāgrāmato reversā un PVN deklarācijā jāuzrāda ir tikai starpība starp mūsu un viņu likmi jeb PVN delarācijā norādam visu pilno PVN summu pēc mūsu PVN likmes aprēķināto?
Esam līzingāpaņēmuši traktoru no Pohjolalīzings SIAūnkombainu no "Nordea līzings SIA ".Maksājampar līzinguprocentus.Vai par to procentu maksājumiemj ākoriģē UIN.Vaišisorganizācijasir kredītiestādesun kur atrodami,kasvar izsniegt kredītus!Paldie!

"Iz tās pašas ōperas", kā saka:
Jānododgada pārskats Biedrībai kasir izveidota namaapsaimniekošanai. EDS prasaNACAkodu,bet tādu nevaru atrast,Varbūt kāds var palīdzēt.
nav ziņojumu
1) 81.1 Ēku uzturēšanas un ekspluatācijas darbības
vai
2) 68.2 Sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšana un pārvaldīšana
6641 ziņojums
общая стоимость товара 200 лат, тогда с этой суммы ПНН 24% = 48,00 и НДС 21%= 42,00, тогда к выплате 110 лат? И какие сообщения подавать в СГД?
10269 ziņojumi
48 ziņojumi
10269 ziņojumi
Поскажите, где найти инструкцию по оформлению налога за 2012 год через сайт VID для самозатятой персоны? Доступ на сайт есть, т.е. ID/пароль получены.