Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Ne grāmatvedība Uz tēmu sarakstu
Ivan_s 17.10.2008 17:54
1208 ziņojumi
1208 ziņojumi
Atbildes (438)
Ne tikai kursos apšņaucas, bet, man šķiet, arī mācību iestādēs. Ja reiz tik "gaciozus" jautājumus tagad uzdod.
Šis un pagājušās nedēļas tēmas palasīju - nu riktīgi uz pakaļas!
Saprotu, ka studentiem sesija tuvojas, kontroldarbi, mājasdarbi, kvalifikācijas darbi jāraksta, bet pirms tam taču arī JĀPAMĀCĀS!!!
Šis un pagājušās nedēļas tēmas palasīju - nu riktīgi uz pakaļas!
Saprotu, ka studentiem sesija tuvojas, kontroldarbi, mājasdarbi, kvalifikācijas darbi jāraksta, bet pirms tam taču arī JĀPAMĀCĀS!!!
22.10.2008 13:53
Uvazaemie kollegi, podskazite, pozalujsta, rabotnik otrabotal 5 dnej bez nalogovoj knizki i 3 dnja s nalogovoj, kakuju summu naloga i dohoda pisat v nalogovoj knizke obwuju ili za 3 dnja?
Uvazaemie kollegi, podskazite, pozalujsta, rabotnik otrabotal 5 dnej bez nalogovoj knizki i 3 dnja s nalogovoj, kakuju summu naloga i dohoda pisat v nalogovoj knizke obwuju ili za 3 dnja?
Leciigaa 22.10.2008 14:02
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Вопросы бухгалтера
если я,резидент Латвии,оказала консультационные услуги фирме из Евросоюза,что требуется от меня?
я должна зарегистироваться в налоговой?
выписать инвойс?
заплатить налог с полученной суммы?
если я,резидент Латвии,оказала консультационные услуги фирме из Евросоюза,что требуется от меня?
я должна зарегистироваться в налоговой?
выписать инвойс?
заплатить налог с полученной суммы?
Es saņemu rēķinu par nodokļa abonēšanu uz 12 mēnešiem, bet es maksāju par trim mēnešiem. Pēc šiem trim mēnešiem atnāk jauns rēķins un atkal pa 12 mēnešiem. Es nesaprotu ,kur man tadat kontēt no pirmā rēķina tos deviņus mēnešus.
Izskatās, ka pat nodokļus jau var abonēt...
Izskatās, ka pat nodokļus jau var abonēt...
Nu šodien par to trūkumu nevar sūdzēties. Navalom. Vajag tikai rokas atrotīt grābšanai līdz elkoņiem...
Leciigaa 24.10.2008 14:55
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Mani mamma vienmēr modināja ar dziesmu:
No rīta agri celies,
Ej ārā izmīzties!
Ja mani neklausīsi,
Tad gultu piemīzīsi!
No rīta agri celies,
Ej ārā izmīzties!
Ja mani neklausīsi,
Tad gultu piemīzīsi!