Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
PVN prieksnodoklis
Samaksats rekins 3. pasaules valsts uznemumam. pec PVN likuma, jaaprekina PVN un jataisa reverss. PVN deklaracija summa janorada 55. un 64. ailee. Bet VID man liek to summu noradit ari pie prieksnodokla summas 60. un 62. ailee. Tad jau taa summa deklaracija paradas 3 reizes? Kā jābūt pareizi?
Atbildes (11)
pec PVN likuma, jaaprekina PVN un jataisa reverss
А это как?
3. pasaules valsts uznemumam.
------------
Это в Гондурас, что-ли?
А вы читали, как называются 55 и 64 строки? Настоятельно рекомендую прочитать их название.
Ja 55. un 64.ailē, tad tās nav 3.valsts, bet iegāde no ES dalībvalsts.
64.ailessumma ietilpst kopējā priekšnodokļa summā, kas uzradās 60.ailē.
Palasiet
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=177&hl=1&oid=9345&otype=11MK not.42
reverss ir tad, ja rekins pienak bez pvn. tas jaaprekina atseviski un jaiegramato, pec tam jaatgramato atpakal, tjipa ieliek ieksa pvn un iznem ara. 3. pas. valstis ir tas, kuras neietilpst Eiropas Savieniba.
VID amatpersona, teica, ka pvn ir jaaprekina ka ES dalibvalsts uznemumiem un summa janorada 55. un 64. aile. Pec paris menesiem VID atsuta vestuli, ka summa janorada ari 60. un 62. ailee...
Melody, воспользуйтесь советом Hloja, прочитайте Правила КМ по заполнению PVN декларации и, может, Вам самой будет понятнее. Еще неплохо бы почитать закон о PVN.
VIDa mājas lapā ļoti skaidri aprakstīti darījumi ar PVN! Palasiet!:-D
par 3. pas. valstim nekaa nav...kas tas par sviestu, ka man jaaprekina 18 % nodoklis un janorada ka tas ir ES sanemts pakalpojums ja ta nav??? Kapec VID darbinieks man ta ieteica?
А Вы не допускаете мысли, что неправильно сформулировали вопрос?
Kapec VID darbinieks man ta ieteica?
-----------
Потому что он такой же, как и вы. Тоже по слухам науку изучает. Про ЕС слышал, а про третьи страны - нет.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture