Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
EDS vai darbojas???
Mīļie kolēģi, vai jūs varat ieiet EDS šobrīd? Es jau kādu stundu nekā nevaru - ieeju
vvv.vid.gov.lv tālāk spiežu uz pieslēgties EDS un nekādas reakcijas?!? Tas tikai man kaut kas noticis vai visiem tā ir?:-<
Atbildes (14)
Vai darbojas nezinu, tikai atskaites kuras iesniedzu setdien vēl joprojām stāv kā iesniegtas un nav pieņemtas. Domāju kaut kas nav tur viņiem kārtībā;-)

vēl joprojām netieku EDS ne šādā ne tādā ceļā>:-0
А что сообщает?
Я зашла как обычно без проблем.
В каком броузере работаете: explorer, mozilla, opera ? Попробуйте в другом.
Все работает, вчерашние отчеты уже с утра были приняты.
Ja, es gan parakstīju un parādījās zaļš iesniegts 22.( sestdien) bet vēl joprojām stāv iesniegts, bet pieņemts nav:-<
Илма, вы бы им позвонили. Мало ли какая ошибка в ЭДС.
Nu es jau šodien zvanīju uz Rīgas EDS, teicu nodevu sestdien, atbildēja ka sestdien bija īsā diena ievada VID manuāli un ja rīt vēl nebūs lai zvanu uz savu nodaļas
VID.Essaku - agrāk pieņēma robots pa nakti, kaut ko nomurmināja tā varēju saprast roboti nekādi vairs nepieņem. Bet klausos re citiem pieņem;-)
Это что за новости. Можно подумать, они по ночам наши отчеты вводят
Nu es arī pabrīnījos. Redzēs kas būs rīt, tad zvanīšu atkal. Man ir vairāki uzņēmumi un visiem stāv kā pielīmēts - tikai iesniegts no 22.
p.s. visiem gan vienā VID rajona nodaļā.
Может это в вашем отделении ВИДа какие-нибудь проблемы и они вручную все вводят.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture