Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
zināma alga uz rokas. kā aprēķināt algu uz papīra? Uz tēmu sarakstu
zināma alga uz rokas. kā aprēķināt algu uz papīra?
nevaru izdomāt formulu. ja zināma alga uz rokas, zināma soc likme, neapliekamais minimums, atvieglojumi par apgādājamajiem. vispār jautājums kā aprēķināt iedzīvotāju ienākuma nodokli, ja ir zināma alga uz rokas.. vienkārši proporciju nevar, jo tā mainās, ja mainās neapliekamais minimums un atvieglojumi... Varbūt ir kāds padoms?
Atbildes (53)
Про трусы даже думать боюсь... Этточно не потянуть...
Some_one, Выделите А из Майиного уравнения. Бухгалтером работаете, а арифметики не знаете. Позорище!:-<
i naverno trudno s soobraziteljnostju
vispareizākā atbilde
Jasno. spasibo. nu nedodumalsa....
nevaru izdomāt formulu. ja zināma alga uz rokas, zināma soc likme, neapliekamais minimums, atvieglojumi par apgādājamajiem. vispār jautājums kā aprēķināt iedzīvotāju ienākuma nodokli, ja ir zināma alga uz rokas.. vienkārši proporciju nevar, jo tā mainās, ja mainās neapliekamais minimums un atvieglojumi... Varbūt ir kāds padoms?

Я про эту функцию не знала.
man bija labs skolotājs datoros.
Повезло тебе
Ar exceli jau pavisam vienkārši
Bet nenāk par skādi ar vienādojumus atrisināt. Nedaudz smadzenes pavingrina.
Dimma, nu ja ir tik daudz brīva laika, tad var arī vienādojumus risināt, bet man pietiek jau ar tiem vienādojumiem, kad kopā ar dēlu un meitu mājas darbos jārisina.
Чтобы подобное уравнение решить, времени практически не требуется.
nu nepiekritīšu, ar Goal Seek tas aizņem burtiski 3 - 5 sekundes un rezultāts ir gatavs.
Клео. Балуете народ.
Ученикам до 10 класса вообще нельзя ни калькулятора в руки давать, ни, тем более к компьютеру подпускать. Только на драуги.лв. Считать должны в столбик, пока у мозгу намертво не засядет.
А то уже дожили. Бухи простейшей формулы составить не могут, да скобки раскрыть.
Maija, nu te taču nav salasījušies skolnieki līdz 10.klasei

A vajag tērēt laiku vienādojuma sastādīšanai, ja mierīgi var iztikt bez tā?
Надо. Тренировка называется. А то мозги засохнут.
Лежать тоже можно на диване, а ездить на машине. Но если время от времени не вставать и не ходить пешком, то в один прекрасный день можно с дивана и не встать. И у некоторых, похоже, к тому идет. Или уже пришло.
Nu tad stādiet vienādojumus

es pagulēšu uz dīvāniņa
Es arī vienā brīdī sevi pieķēru pie tā, ka roka automātiski stiepjas pēc kalkulatora, lai saskaitītu elemntārus skaitļus.Tagad uzreiz neķeru pēc kalkulatora - lai pastrādā smadzenes:-)
Some_one 02.12.2008 15:28
... gribu savu
Varat necensties!
lai pastrādā smadzenes...
kam tās ir...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture