Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Savstarpējo nerēķinu akts
Akts nesakrīt par 6 Ls jau otro gadu, abas puses parliecinātas par savu taisnību, ka rikoties šādā situācjā, akts ir parakstīts no abām pusēm
Atbildes (17)
Mes samaksājam par precēm un tagad man ir pārmaksa, vai es varu likt uz Ieņēmumi ne saistītie ar saimn darbību
Kāpēc nevarat kļūdu atrast?
Pārbaudiet visas summas - pavadzīmēs un maksājumos. Tad arī zināsiet, kā grāmatot, uz ieņēmumiem vai avansiem.
Protams. Ja Jūs piekrītat, tad norakstat tos 6Ls uz 8-ku.
Ir nu gan nostāja - kļūdas nemeklēsim, tikai norakstīsim
Nu ja cilvēks negrib meklēt.....Ko lai citu dara!
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_422.gif[/img]
salīdzināšanas aktā atgiestā atpakaļ prece nesakrita par šo summu.tā arī velkās
es pārbaudīju visus maksajumus un visas PPR un atklāju šo lietu, kad pateicu kur kļūda, man neko pretī neteica bet arī neizlaboja
Nu tad sazvanaties ar otrās firmas grāmatvedi un noskaidrojiet ar viņu šo jautājumu......;-)
Nu ja Jūs esat pārliecināta, ka taisnība ir tieši Jums, tad lai viss paliek kā ir!
Tas, ko atradāt - korekti jānorāda aktā. Ja nevarat viena ar otru nonākt pie rezultāta - papildus rakstiski.
Palikt katram pie sava - nav darbība, ko var nosaukt par rezultatīvu.
Citādi, kā skatos -
17.12.2008 19:43
Savstarpējo nerēķinu (!!!) akts
если разницу отнести на 8-ку, то потом надо в декларации отражать или как?
piekrītu Sletlai. Nu noraksta to Ls6 uz 8.. un viss, nonāk pie vienota cipara un ar Jauno gadu sāk jaunu, skaistu dzīvi. ok, ja pat uz UIN jliek, tad no Ls6 būtiski nekas nemainās.
es atļauju darīt tā, kā zivtiņa vēlas
ja kas, sakiet - forumā atļāva
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture