Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
Rēķins no Ukrainas Uz tēmu sarakstu

Ilzinja 19.12.2008 11:12
40 ziņojumi
40 ziņojumi
Atbildes (7)
А мы почём знаем, что с этим счётом делать? Для начала нужно знать за какие труды этот счёт вам выписан, услуга это или ещё что, тогда и с ПВН можем разбираться.
Rēķins par pakalpojumiem (programēšanas darbiem).

Ilzinja 19.12.2008 15:58
40 ziņojumi
40 ziņojumi
Ну, если те дарби выполнены електронно, а вы плательщики ПВН, то
(1.1) Par šā likuma 4.pantaseptītajā daļā minētajiem pakalpojumiem, kas saņemti no citas dalībvalsts jebkuras personas vai Eiropas Savienības teritorijā nereģistrētas personas, nodokli aprēķina un maksā budžetā pakalpojuma saņēmējs, ja tas ir apliekamā persona, neapliekamā juridiskā persona vai neapliekamā fiziskā persona, kas veic saimniecisko darbību.
крутите реверс.
(1.1) Par šā likuma 4.pantaseptītajā daļā minētajiem pakalpojumiem, kas saņemti no citas dalībvalsts jebkuras personas vai Eiropas Savienības teritorijā nereģistrētas personas, nodokli aprēķina un maksā budžetā pakalpojuma saņēmējs, ja tas ir apliekamā persona, neapliekamā juridiskā persona vai neapliekamā fiziskā persona, kas veic saimniecisko darbību.
крутите реверс.
kas saņemti no citas dalībvalsts jebkuras personas vai Eiropas Savienības teritorijā .. Ukraina ir ES sastāva?

Svetlana 22.12.2008 10:30
nav ziņojumu
nav ziņojumu
kas saņemti no citas dalībvalsts jebkuras personas vai Eiropas Savienības teritorijā nereģistrētas personas,
Ukraina ir ES nereģistrēta persona.
Ukraina ir ES nereģistrēta persona.
Vai par šādiem pakalpojumiem no nerezidenta - fiz.personasnav jāietur IIenN !?

Doloresa 22.12.2008 14:59
36 ziņojumi
36 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt