По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

IK darbības uzsākšana Uz tēmu sarakstu

IK darbības uzsākšana
Labdien. Sakiet lūdzu,kā darīt uzsākot IK darbību.Rīt būs atvērts jauns konts,tieši priekš IK. Kā man pareizi pārsūtīt uz firmas kontu naudu no sava privātā konta? Es vienkārsi ieguldu naudu vai man ir jāaizdod firmai? Un kā ir ar izdevumu-ieņēmumu žurnālu,es to nopērku un sāku aizpildīt?vai jānes registret no sākuma?
Rida
Rida 13.01.2009 15:50
26 ziņojumi

Atbildes (26)

Rida prislite svoi meil (diana2003@one.lv), ja vam vislju dogovor.
Diana2003
Diana2003 23.01.2009 10:19
51 ziņojums
Да не нужн такой договор,поймите, в случае ИК Ваша фирма - это Вы сами и есть. Ну не может нормальный человек сам с собой заключать договор займа. Раздвоение личности - это уже к психиатру. Очень жаль, что работники ВИДа этого не понимают и вводят народ в заблуждение на семинарах.
Martinas
Martinas 23.01.2009 10:31
38532 ziņojumi
Diana2003-napisala vam @

Martinas- soglasna s vami,sto eto glupo polucajetsa....
Rida
Rida 23.01.2009 12:12
26 ziņojumi
Nu jo tālāk, jo trakāk... suns, ja tam nav ko darīt, kasa sev....., a VIDam laikam par maz darba, lai nodarbotos ar muļķībām un izdomātu pekstiņus. Arī es piekrītu Martinas, ka tas jau ir galīgi stulbi, ja es tagad sākšu drukāt līgumus un pati ar sevi noslēgšu tos... un to arī nekad nedarīšu!!!8-)
Mikel
Mikel 23.01.2009 21:39
811 ziņojumi
Маразм..
Albina
Albina 23.01.2009 22:20
64896 ziņojumi
Nu varbut ta ir ,bet ja kas nopietns tad rakstu rakstiski.Tastelefons ir Skanstes 13
Sofija6
Sofija6 27.01.2009 16:40
170 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.