Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskats
PL koeficients 2008.gadā? Uz tēmu sarakstu
Atbildes (9)
Vieglajiem automašīnam, motocikliem, jūras un upes transporta līdzekļiem un gaisa transporta līdzekļiem (izņemot operatīvo transportlīdzekli vai speciālo vieglo automašīnu, vai vieglo automašīnu, kas speciāli aprīkots, lai pārvadātu riteņkrēslos sēdošos invalīdus, vai jaunu vieglo automašīnu, kas tiek izmantots kā pilnvarotā automašīnu tirgotāja demonstrācijas automašīna) taksācijas perioda nolietojumu aprēķina katra pamatlīdzekļa atlikušajai vērtībai pirms taksācijas perioda nolietojuma atskaitīšanas, piemērojot pamatlīdzeklim noteikto nolietojuma likmi, kas reizināta ar koeficientu 1,5 [4; 13.pants3.punkts].
Rhr 23.01.2009 20:36
58 ziņojumi
58 ziņojumi
normāls grāmatvedis to par koeficientu neuzskata, saprot 20*1.5=30% nolietojums nodokļiem.
Ar koeficientu saprot to, kas piemērojas tohnoloģiskajām iekārtēm vai, ja darbība notiek īpaši atbalstāmos reģionos.
Ar koeficientu saprot to, kas piemērojas tohnoloģiskajām iekārtēm vai, ja darbība notiek īpaši atbalstāmos reģionos.
Bet, starp citu, Rumbinja uzdod jautāju ne jau par nolietojuma procentu nodokļiem!!! Bet gan tieši par koeficientu tehnol.iekārtām vai īp.atbalstāmiem reģioniem.
Un ko es varu, roku uz sirds uzliekot, atbildēt - NEZINU! Varbūt Jūs, Rumbinja, saviem PL varat to piemērot, jo esat reģistrējušies un darbība notiek īpaši atbalstāmā reģionā.
Un ko es varu, roku uz sirds uzliekot, atbildēt - NEZINU! Varbūt Jūs, Rumbinja, saviem PL varat to piemērot, jo esat reģistrējušies un darbība notiek īpaši atbalstāmā reģionā.
Tad Jūs uzdevāt pilnīgi ačgārni jautājumu.
Pirms nodokļu aprēķina piemēro tikai tos koeficientus, ko es aprkastīju.
Pirms nodokļu aprēķina piemēro tikai tos koeficientus, ko es aprkastīju.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt